“Οταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα…” Reviewed by Momizat on . Παραλλαγή τραγουδιού από τη δημοτική μας παράδοση: Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ποντίκια φεύγουν. Μήνα είναι ο Αλεξόπουλος ; Μήνα είναι ο Μπούκουρας; Ούδε είναι Παραλλαγή τραγουδιού από τη δημοτική μας παράδοση: Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ποντίκια φεύγουν. Μήνα είναι ο Αλεξόπουλος ; Μήνα είναι ο Μπούκουρας; Ούδε είναι Rating: 0

“Οταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα…”

“Οταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα…”

Παραλλαγή τραγουδιού από τη δημοτική μας παράδοση:

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ποντίκια φεύγουν.

Μήνα είναι ο Αλεξόπουλος ; Μήνα είναι ο Μπούκουρας;

Ούδε είναι ο Αλεξόπουλος, ούδε ο Μπούκουρας.

Οι χρυσαυγίτες των Τρικάλων κάνουν πόλεμο με μηνύσεις και αγωγές.

Την Τρίτη 1η Απρίλη, εκδικάζεται η μήνυση γνωστών χρυσαυγιτών της πόλης εναντίον αγωνιστών του εργατικού κινήματος και τοπικών ΜΜΕ για συκοφαντική δυσφήμηση. Η μήνυση αυτή είναι μια αναμενόμενη συνέχεια της βιομηχανίας φασιστικών διώξεων κατά των πάσης φύσεως «εχθρών» της ναζιστικής συμμορίας.

Είναι νίκη του αντιφασιστικού κινήματος, το γεγονός ότι γνωστοί στην τοπική κοινωνία χρυσαυγίτες (αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά σε οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει σε τοπικά και εθνικά ΜΜΕ, καθώς επίσης και στην κεντρική ιστοσελίδα της Χ.Α.) αποποιούνται των ναζιστικών πεποιθήσεων τους.

Συμπαραστεκόμαστε στους διωκόμενους αγωνιστές και στα τοπικά ΜΜΕ καθώς διώκονται η ελευθερία του λόγου και οι πράξεις αλληλεγγύης σε εργαζόμενους με προσχηματικές και πολιτικά υποκινούμενες μηνύσεις.

RossoNero

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή