Ουαί !… υποκριταί !!!!! Reviewed by Momizat on . Δεν ανήκα ποτέ στον Σύριζα. Υποστήριζα όμως και υποστηρίζω πως, αυτό το αριστερό συνονθύλευμα δίνει φωνή και βήμα σε κάθε πικραμένο αριστερό. Με έκπληξη διαπιστ Δεν ανήκα ποτέ στον Σύριζα. Υποστήριζα όμως και υποστηρίζω πως, αυτό το αριστερό συνονθύλευμα δίνει φωνή και βήμα σε κάθε πικραμένο αριστερό. Με έκπληξη διαπιστ Rating: 0

Ουαί !… υποκριταί !!!!!

kourso
Δεν ανήκα ποτέ στον Σύριζα. Υποστήριζα όμως και υποστηρίζω πως, αυτό το αριστερό συνονθύλευμα δίνει φωνή και βήμα σε κάθε πικραμένο αριστερό. Με έκπληξη διαπιστώνω “εδώ μέσα” στην ηλεκτρονική συζήτηση την απογοήτευση πολλών Συριζαίων για το πλαίσιο της συμφωνίας.

Δηλαδή, τι ακριβώς περίμεναν; Να επιστρέψει ο Τσίπρας και η διαπραγματευτική ομάδα χωρίς ένα ευρώ από τις Βρυξέλλες; Να εννοήσει ο Αλέξης, μια σούπερ βραχεία θητεία στην πρωθυπουργία; Να πάει σε δημοψήφισμα, το οποίο και θα χάσει παταγωδώς αφού, οι Ευρωληγούρηδες υπερτερούν κατά πολύ;

Ή να έρθει σε ρήξη οπότε, αντίο γλυκιά μου εξουσία; Προς τι η απογοήτευση; Το “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” μόνον, απαιτεί ίσα με 18 δισ. ! Από που θα βρεθούν; Οι υποσχέσεις του Σταθάκη, προεκλογικά, για την εξεύρεση πόρων έγιναν σκόνη.
Η συμφωνία μπορεί τυπικά να μην υπεγράφη αλλά πολιτική, και μάλιστα σωτήρια όπως θέλουν να ευαγγελίζονται οι κυβερνώντες αριστεροί, χωρίς παρά δεν γίνεται!
Μπορεί ο Σύριζα, προς το παρόν να χάσει κάποιους “ρομαντικούς” αλλά θα κερδίσει κάποιους μετριοπαθέστερους.Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο “Μικρός”, πήγε το παρασκήνιο μέχρι τέλους, δεν του βγήκε η “μπλόφα” και μένει (;) ρυθμιστής των εξελίξεων. Η συνέχεια, θα διώξει και το τελευταίο ίχνος της Εθνικής μας πλήξης.
ΥΓ: Οι οπαδοί της “ρήξης” δικαιούνται να γκρινιάζουν. Η συντριπτική πλειοψηφία, αυτό το δυσθεώρητο 80% φιλοευρωπαίων, γιατί φωνάζει; Ουαί !… υποκριταί !!!!!
Απόστολος Κουρσοβίτης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή