Ουδείς ακούει (και) τους τρικαλινούς εμπόρους Reviewed by Momizat on . Κραυγή αγωνίας από την Τρικαλινή αγορά αφού το βασικό πρόβλημα, που απασχολεί τους πάντες και ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση, είναι οι οφειλές από τις εισφορές, οι Κραυγή αγωνίας από την Τρικαλινή αγορά αφού το βασικό πρόβλημα, που απασχολεί τους πάντες και ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση, είναι οι οφειλές από τις εισφορές, οι Rating: 0

Ουδείς ακούει (και) τους τρικαλινούς εμπόρους

Ουδείς ακούει (και) τους τρικαλινούς εμπόρους

Κραυγή αγωνίας από την Τρικαλινή αγορά αφού το βασικό πρόβλημα, που απασχολεί τους πάντες και ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση, είναι οι οφειλές από τις εισφορές, οι οποίες οφειλές αυξάνονται, επειδή οι έμποροι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν, λόγω της στραγγαλιστικής οικονομικής συγκυρίας.

Όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας “η νομοθέτηση της κεφαλαιοποίησης των οφειλών που έχουν οι επαγγελματίες και έμποροι, είναι η μόνη λύση για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού μας φορέα και για να σταματήσει η διαρκής αύξηση των οφειλών από εισφορές”.

mplougouras_xristos

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Φαρκαδόνας Ξάνθος Νάτσινας με δήλωση του στην trikkipress, τονίζει ότι

«δεν φτάνει που στερούμαστε στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εμείς και οι οικογένειές μας, μας απειλούν και κόβουν το ρεύμα για λίγα ευρώ χωρίς ευνοϊκές ρυθμίσεις, «ραβασάκια» κατασχέσεων από ΟΑΕΕ, Εφορία και τράπεζες με πλειστηριασμούς κάθε Τετάρτη στα πρωτοδικεία. Μιλάμε πλέον για καθολική επίθεση απέναντί μας»

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή