Ουρές και στις Τρικαλινές τράπεζες- Ανησυχία από την μη καταβολή συντάξεων του ΙΚΑ Reviewed by Momizat on . Ουρές στα ΑΤΜ όλων των τραπεζών από συνταξιούχους που προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη της σύνταξής τους - Φαίνεται πως ομαλοποιήθηκε η κατάσταση μετά τις 8 το βρ Ουρές στα ΑΤΜ όλων των τραπεζών από συνταξιούχους που προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη της σύνταξής τους - Φαίνεται πως ομαλοποιήθηκε η κατάσταση μετά τις 8 το βρ Rating: 0

Ουρές και στις Τρικαλινές τράπεζες- Ανησυχία από την μη καταβολή συντάξεων του ΙΚΑ

trapeza
Ουρές στα ΑΤΜ όλων των τραπεζών από συνταξιούχους που προσπαθούσαν να κάνουν ανάληψη της σύνταξής τους – Φαίνεται πως ομαλοποιήθηκε η κατάσταση μετά τις 8 το βράδυ – Το Ίδρυμα διαβεβαιώνει ότι θα καταβληθούν κανονικά αύριο

Ανησυχία προκλήθηκε στους συνταξιούχους του ΙΚΑ το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν είχε πιστωθεί στους λογαριασμούς η σύνταξη του Μαΐου, ενώ δημιουργήθηκαν και ουρές από όσους έψαχναν με αγωνία να δουν τι είχε συμβεί.

Ήδη πάντως, μετά τις 8 το βράδυ, φαίνεται πως ομαλοποιήθηκε η κατάσταση, καθώς ήδη είχαν αρχίσει να πιστώνονται τα ποσά σε κάποιους δικαιούχους.

Το Ίδρυμα με ανακοίνωσή του άλλωστε διαβεβαιώνει ότι η καταβολή των συντάξεων θα γίνει κανονικά την Τετάρτη 29 Απριλίου σε όλους τους δικαιούχους του δημοσίου και του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ οι συντάξεις του τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ θα καταβληθούν την επομένη εργάσιμη 30/04/2015.

Στις 4 Mαΐου θα καταβληθούν και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας