Ουσιαστική διευρωπαϊκή ημερίδα από το Εσπερινό 1ο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε  στις 20 Μαΐου 2014 με επιτυχία η ημερίδα με στόχο την διάδοση των αποτελεσμάτων της υλοποίησης του Προγράμματος  Leonardo Da Vinci με θέμα «ΚΑ Πραγματοποιήθηκε  στις 20 Μαΐου 2014 με επιτυχία η ημερίδα με στόχο την διάδοση των αποτελεσμάτων της υλοποίησης του Προγράμματος  Leonardo Da Vinci με θέμα «ΚΑ Rating: 0

Ουσιαστική διευρωπαϊκή ημερίδα από το Εσπερινό 1ο Τρικάλων

Ουσιαστική διευρωπαϊκή ημερίδα από το Εσπερινό 1ο Τρικάλων

1epal_imerida3Πραγματοποιήθηκε  στις 20 Μαΐου 2014 με επιτυχία η ημερίδα με στόχο την διάδοση των αποτελεσμάτων της υλοποίησης του Προγράμματος  Leonardo Da Vinci με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ & ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ». Οι 20 μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ταξίδεψαν στη Σεβίλλη της  Ισπανίας  όπου και εκπαιδευτήκανε για 15 ημέρες, σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη στις νέες τεχνολογίες στο αυτοκίνητο.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Εκπαιδευτική Ομάδα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην αποστολή συνέβαλαν σημαντικά σε όλα τα στάδια για την πραγματοποίησή της. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας περιγράφτηκαν τόσο οι εκπαιδευτικές εμπειρίες  όσο και το επίπεδο του πολιτιστικού περιεχομένου  της Ισπανίας. Κατά γενική ομολογία, οι συμμετέχοντες μαθητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε, αφού συνέβαλε σημαντικά στην επιμόρφωσή τους σε θέματα που τους αφορούν.
Στην ημερίδα προβλήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες από τις τεχνικές επισκέψεις και τις πολιτιστικές δραστηριότητες της αποστολής. Μετά την παρουσίαση των συμπερασμάτων του προγράμματος απονεμήθηκαν, από την Διεύθυνση του σχολείου,  οι βεβαιώσεις συμμετοχής.
1epal_imerida 1epal_imerida2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή