Οφείλουμε τα εύσημα στο κ. Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Εξαιρετική δουλειά φαίνεται ότι έχει γίνει σε επίπεδο αντιπλημμυρικής προστασίας στο νομό, αφού παρά τις πολλές βροχοπτώσεις και το μεγάλο όγκο νερού που κλήθηκ Εξαιρετική δουλειά φαίνεται ότι έχει γίνει σε επίπεδο αντιπλημμυρικής προστασίας στο νομό, αφού παρά τις πολλές βροχοπτώσεις και το μεγάλο όγκο νερού που κλήθηκ Rating: 0

Οφείλουμε τα εύσημα στο κ. Μιχαλάκη

Οφείλουμε τα εύσημα στο κ. Μιχαλάκη

Εξαιρετική δουλειά φαίνεται ότι έχει γίνει σε επίπεδο αντιπλημμυρικής προστασίας στο νομό, αφού παρά τις πολλές βροχοπτώσεις και το μεγάλο όγκο νερού που κλήθηκαν να διαχειριστούν τα κανάλια και τα ποτάμια της περιοχής, δεν παρουσιάστηκε ουσιαστικά κανένα πρόβλημα.

Τα αναχώματα και οι παρεμβάσεις καθαρισμού – διάνοιξης ιδίως της κοίτης του Πηνειού, που ξεκίνησαν πέρυσι και συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό φέτος, άντεξαν και οι υποδομές ανταπεξήλθαν επιτυχώς στον υφιστάμενο σχεδιασμό.

Τα εύσημα βέβαια ανήκουν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, που έφεραν εις πέρας το εγχείρημα της μελέτης και υλοποίησης του έργου, επιλύοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα, που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους και τους παραγωγούς των παρόχθιων περιοχών.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή