“ΟΧΙ” από τον Ρεντζιά , “ΝΑΙ” από τον Λιούτα Reviewed by Momizat on . Πρόταση να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευθύμης Ρεντζιάς.Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν Περιφερειακ Πρόταση να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευθύμης Ρεντζιάς.Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν Περιφερειακ Rating: 0

“ΟΧΙ” από τον Ρεντζιά , “ΝΑΙ” από τον Λιούτα

000000000000000000000000000
Πρόταση να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευθύμης Ρεντζιάς.Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής και νυν Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας με το ψηφοδέλτιο Αγοραστού, αρνήθηκε ευγενικά να συμμετάσχει, χωρίς πάντως να αποκλείσει κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον.
Η διαγραφόμενη «τιτανομαχία» Σκρέκα, Ταμήλου, Βλαχογιάννη είναι προφανώς αποτρεπτική ακόμα και για τον Ρεντζιά που έχει πλέον σημαντικά ερείσματα στο εκλογικό Σώμα.
Άλλωστε δεν τον πήραν και τα χρόνια…

000000
Ο Θανάσης Λιούτας, υποψήφιος ευρωβουλευτής και υιός του προέδρου της ΕΑΣ Τρικάλων, εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές και η Συγγρού δεν του χάλασε το χατίρι.
Οι πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι το όνομά του έχει ήδη «κλειδώσει» και θα ανακοινωθεί οσονούπω μαζί με τα υπόλοιπα.
Ο προβληματισμός των τριών βουλευτών, που τον στήριξαν στις ευρωεκλογές και τώρα τον βρίσκουν μπροστά τους, έχει να κάνει με το ποιος θα χάσει περισσότερος ψήφους από την κάθοδο του υιού. Μάλλον όσοι παίρνουν πολλούς ψήφους γύρω από τα Σερβωτά. Στα ορεινά δεν γεννάται θέμα…
εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή