ΟΧΙ δείχνουν όλες οι εκτιμήσεις αποτελέσματος Reviewed by Momizat on . Σε ήρεμο κλίμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος. Στις 21.00 θα υπάρχει η πρώτη επίσημη εκτίμηση αποτελέσματος. Τα τηλεοπτικά κανάλια παρουσίασαν δημ Σε ήρεμο κλίμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος. Στις 21.00 θα υπάρχει η πρώτη επίσημη εκτίμηση αποτελέσματος. Τα τηλεοπτικά κανάλια παρουσίασαν δημ Rating: 0

ΟΧΙ δείχνουν όλες οι εκτιμήσεις αποτελέσματος

ΟΧΙ δείχνουν όλες οι εκτιμήσεις αποτελέσματος

Σε ήρεμο κλίμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος. Στις 21.00 θα υπάρχει η πρώτη επίσημη εκτίμηση αποτελέσματος.

Τα τηλεοπτικά κανάλια παρουσίασαν δημοσκοπήσεις που διενήργησαν χθες και σήμερα. Δεν πρόκειται για exit polls αλλά για μετρήσεις που διενεργήθηκαν από το Σάββατο μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής.

GPO για Mega: 51,5% ΟΧΙ/ ΝΑΙ 48,5%

Metron Analysis για ΑΝΤ1: ΟΧΙ 49% ΟΧΙ/ ΝΑΙ 46%

Marc για τον Alpha: ΟΧΙ: 49,5%- 54,5%/ ΝΑΙ 45,5%- 50,5%

MRB για το Star: ΟΧΙ: 49%-54%/ ΝΑΙ: 46%- 51%

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για το ΣΚΑΙ: ΟΧΙ 51,5%- 48,5%

http://admin.nooz.gr/Uploads/gallllops.jpg

Λεπτό προς λεπτό

Βαρουφάκης: Αν βγει το όχι, σε 24 ώρες θα έχουμε συμφωνία.

Σακελλαρίδης: Η αίσθηση των ημερών είναι ότι υπήρχε προβάδισμα του όχι. Ο πρωθυπουργός έχει ξεκάθαρη εντολή. Το 52-48 είναι ξεκάθαρη εντολή υπέρ του όχι. Η κυβέρνηση από σήμερα ξεκινά την ουσιαστική διαπραγμάτευση. Η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες και θα λήξει ο έλεγχος κεφαλαίων. Το ζήτημα του ευρώ από τη πλευρά της κυβέρνησης δεν τέθηκε ποτέ. δεν πατήσαμε την μπανανόφλουδα.

Στρατούλης: Αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα θα είναι ιστορική νίκη, διότι κόντρα στον φόβο και την προπαγάνδα, ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απάντησε ότι δεν θέλει μνημόνια.

Τσακαλώτος: Θα διαπραγματευτούμε λύση οικονομικά βιώσιμη. Τίποτα στη ζωή δεν είναι πάση θυσία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, η συμμετοχή των ψηφοφόρων αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο με τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 (είχε κυμανθεί κοντά στο 65%), και πάντως, σίγουρα πάνω από το όριο του 40% που απαιτείται από τον νόμο για να θεωρηθεί έγκυρο το δημοψήφισμα.

Την απόφαση του να απέχει από τα πάνελ του ΣΚΑΪ σήμερα και αύριο γνωστοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας “πρωτοφανή εκστρατεία εκφοβισμού των πολιτών, αφού έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του “ΝΑΙ”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή