"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Οχι κ. Σημίτη δεν θα σας δώσουμε συγχωροχάρτι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Του Χρήστου Κοντού

«Προτιμώ να είμαστε δυσάρεστοι παρά ψεύτες. Προτιμώ να είμαστε ειλικρινείς στους πολίτες παρά να τους βαυκαλίζουμε», τόνισε ο Κ. Σημίτης στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Καρφιά» με τη διατύπωση: «Αριστερή πολιτική είναι η γλώσσα της αλήθειας. Αριστερή πολιτική δεν είναι τα παραμύθια ότι λεφτά υπάρχουν».

Όλα αυτά ο άνθρωπος που έσυρε τη χώρα στο ευρώ με πλασματικά στοιχεία, την ώρα που η δραχμή ήταν νόμισμα συναλλαγής όλων των Βαλκανίων, γνωρίζοντας τι θα συμβεί με την αναλογία που κλείδωσε τότε το εθνικό μας νόμισμα.

Ο άνθρωπος που παρότρυνε τους πολίτες να παίξουν Χρηματιστήριο πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη ανακατανομή πλούτου στη χώρα υπέρ των αετονύχηδων.

Ο πρωθυπουργός που εξέθρεψε στην αυλή του τα μεγαλύτερα λαμόγια και που επί των ημερών του εξελίχθησαν δεκάδες σκάνδαλα (Τσουκάτος, Άκης, Ζήμενς, ολυμπιακοί αγώνες και έργα με σκανδαλώδεις συμβάσεις).

Που άφησε το τραπεζικό σύστημα να δρα ανεξέλεγκτα και πολλές φορές παράνομα εις βάρος των πολιτών, δημιουργώντας τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Που εκτόξευσε το δημόσιο χρέος για να έρθει ο ανεκδιήγητος Καραμανλής να το διπλασιάσει και να βάλει την ταφόπλακα στη χώρα.

Που οι δικοί του σύμβουλοι και συνεργάτες υπήρξαν και υπάρχουν ακόμη σε όλες τις κυβερνήσεις (σήμερα μάλιστα είναι και υπουργοί με τον Τσίπρα), ακολουθώντας την ίδια καταστροφική πολιτική εις βάρος του λαού.

Ο Κ. Σημίτης που αν υπήρχε χώρα Δικαιοσύνης θα έπρεπε να έχει καθίσει στο σκαμνί, για την τεράστια πολιτική ζημιά, ΕΜΠΑΙΖΕΙ εκ νέου τον Ελληνικό λαό, μιλώντας για ειλικρίνεια.

Ακριβώς κ. Σημίτη, κι εμείς θα θυμίζουμε τα κατορθώματά σας γιατί προτιμούμε να είμαστε δυσάρεστοι σε εσάς και τους χειροκροτητές σας, παρά ψεύτες.

ΦΤΑΝΕΙ πια!!!

εφημερίδα ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους μια φωνή να λέει την αλήθεια για τον αποτυχημένο πολιτικό της πράσινης Δεξιάς Κ. Σημίτη και τους δήθεν “σοσιαλδημοκράτες εκσυγχρονιστές” με τις πιο αποκρουστικές παλαιοκομματικές μεθόδους της χειρότερης Δεξιάς του παρελθόντος. Διακρίνονται βέβαια από την Δεξιά στο ότι αυτοί είναι και ανθέλληνες, γεγονός που δεν συνέβαινε με την μετεμφυλιακή Δεξιά. Έχουν απύθμενο θράσος, είναι μέγιστοι συκοφάντες και διαστρεβλωτές των πάντων, κατηγορούν χυδαία την σημερινή κυβέρνηση γιατί έχασαν τα κληρονομημένα οφίτσια, ενώ εμφανίζονται με δήθεν προοδευτικό μανδύα που τους διευκολύνει το ψευτοαριστερό τους παρελθόν.
    Οφείλω να ομολογήσω ότι ο αρθογράφος είναι αρκετά ήπιος για όσα γράφει για τους καταστροφείς της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης