«ΟΧΙ» λέει τελικά για τον δήμο Πύλης ο Μιχ. Κωστούλας Reviewed by Momizat on . Hρεμία επήλθε στα στρατόπεδα του Κώστα Μαράβα και του Θοδωρή Χήρα αφού η απόφαση του Μιχάλη Κωστούλα να ηγηθεί ψηφοδελτίου στον Δήμο Πύλης , είναι αρνητική. "Αν Hρεμία επήλθε στα στρατόπεδα του Κώστα Μαράβα και του Θοδωρή Χήρα αφού η απόφαση του Μιχάλη Κωστούλα να ηγηθεί ψηφοδελτίου στον Δήμο Πύλης , είναι αρνητική. "Αν Rating: 0

«ΟΧΙ» λέει τελικά για τον δήμο Πύλης ο Μιχ. Κωστούλας

«ΟΧΙ» λέει τελικά για τον δήμο Πύλης ο Μιχ. Κωστούλας

Hρεμία επήλθε στα στρατόπεδα του Κώστα Μαράβα και του Θοδωρή Χήρα αφού η απόφαση του Μιχάλη Κωστούλα να ηγηθεί ψηφοδελτίου στον Δήμο Πύλης , είναι αρνητική.

“Ανειλημμένες υποχρεώσεις μου επιβάλλουν να στερηθώ την ικανοποίηση να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ίδιος και τώρα πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν εκφράσει τη συμπάθεια τους σε ένα τέτοιο εγχείρημα καλούνται ή να συνεχίσουν την προσπάθεια εξεύρεσης νέου υποψηφίου δημάρχου ή να διαλέξουν στρατόπεδο ή να πάνε σπίτι τους .

Μιχάλης Κωστούλας : Μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που φέρουν το όνομά μου ως επικεφαλής συνδυασμού για τις επικείμενες εκλογές στον΄Δήμο Πύλης έχω να δηλώσω ότι:

Πράγματι μετά από πρόσκληση που μου απευθύνθηκε από νυν και πρώην αυτοδιοικητικούς καθώς και από νέους ανθρώπους που θέλουν να έχουν μια διαφορετική πρόταση για τον Δήμο Πύλης , συμφωνήσαμε να έχω ένα διάστημα ολίγων ημερών για να αποφασίσω για την κάθοδό μου ή μη ως επικεφαλής συνδυασμού. Δυστυχώς όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις μου επιβάλλουν να στερηθώ την ικανοποίηση να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Να ευχαριστήσω αυτούς που με πρότειναν αλλά και αυτούς , οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους φίλους που θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να προσφέρουν στον Δήμο Πύλης.

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή