Οχι πάλι! Οχι πάλι! Reviewed by Momizat on . Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των δι Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των δι Rating: 0

Οχι πάλι! Οχι πάλι!

Οχι πάλι! Οχι πάλι!

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των διοδιών.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ΙΧ.

troxaio1Σύμφωνα με τις αναφορές το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο των ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το φορτηγό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, ενώ και τα δύο οχήματα έπεσαν πάνω στο λεωφορείο.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του ΙΧ και δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος.

Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείου καθώς και οδηγός της νταλίκας.

Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία στη περιοχή των Τεμπών διακόπηκε.

Καταβάλλεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα ώστε να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Το νέο δυστύχημα στα Τέμπη ξυπνά μνήμες από το τραγικότερο δυστύχημα των ελληνικών δρόμων που στοίχισε τη ζωή σε 21 παιδιά τον Απρίλιο του 2003, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές.
(Πηγή Nooz.gr, φωτό larissanet.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας