Ούτε Βρυξέλλες, ούτε ευλογίες; Reviewed by Momizat on . Τις βαλίτσες του για τις Βρυξέλλες ετοιμάζει, λένε οι πληροφορίες,  ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ Κώστας Παππάς. Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι τοποθετήθηκ Τις βαλίτσες του για τις Βρυξέλλες ετοιμάζει, λένε οι πληροφορίες,  ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ Κώστας Παππάς. Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι τοποθετήθηκ Rating: 0

Ούτε Βρυξέλλες, ούτε ευλογίες;

Ούτε Βρυξέλλες, ούτε ευλογίες;

Τις βαλίτσες του για τις Βρυξέλλες ετοιμάζει, λένε οι πληροφορίες,  ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ Κώστας Παππάς. Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι τοποθετήθηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, έχοντας προϋπηρεσία ετών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά προγράμματα. Εικάζεται ότι,  εκτός από την  εμπειρία του, μέτρησε και το ότι  είναι υπέρμαχος της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. Ένας λόγος παραπάνω ενόψει των προσεχών πολιτικών εξελίξεων και συνεργασιών, και ως μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ.
Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στην trikkipress.gr διαψεύδει μετ΄επιτάσεως από το ενδεχόμενο – της… μετακόμισης στο Βέλγιο – και επιμένει ότι δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο.
Η δήλωσή του, έχει ως εξής:

Δήλωση Κώστα Παππά

 

Αγαπητοί φίλοι του TRIKKHPress

 

Βρισκόμενος στην Πύλη, διάβασα την είδηση στο έγκριτο sideσας ότι ετοιμάζομαι για τις Βρυξέλλες σε μετακλητή θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Επειδή δεν είναι πρωταπριλιά, μάλλον σαν κακόβουλη πολιτική παρέμβαση θα το θεωρήσω. Ιδιαίτερα γιατί η «είδηση» που δημοσιεύσατε, συνοδεύεται με πολιτικό στόρι για τον δικό μου ρόλο στη συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς. Ειλικρινά, δεν θα έλεγα όχι σε κάποια υπηρεσιακή και μόνο εξέλιξή μου, που μπορεί να ήταν και η τοποθέτησή μου, με καθαρά υπηρεσιακές διαδικασίες, σε υπηρεσία του εξωτερικού. Θα ήμουν τρελός να μην έχω σαν προοπτική μια καλύτερη εργασιακή θέση. Έχοντας 27 χρόνια στο δημόσιο και θητεύσει σε σοβαρές θέσεις ευθύνης, δεν μου λείπουν τα προσόντα. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό με το περιεχόμενο της πληροφορίας που δημοσιεύσατε. Διαψεύδω το περιεχόμενο της είδησής σας και προκειμένου να μην φτάνουμε στο σημείο να «χαλάμε τις καρδιές μας» μέσα στη ζέστη του κατακαλόκαιρου, πρέπον είναι να διασταυρώνονται οι «ειδήσεις» που κάποιοι, για προφανείς πολιτικούς λόγους σας διοχετεύουν. Παρακαλώ για τη δημοσίευση της απάντησής μου και καλή συνέχεια και καλή αντοχή στις ζεστές μέρες που έρχονται…….

 

Κώστας Παππάς

Μέλος Κ.Ε ΔΗΜ.ΑΡ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή