Ούτε που την…είδε ο ΑΟΤ την ΑΕΛ!!! – Πρόωρη ανάσταση έζησαν οι Τρικαλινοί με το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΑΕΛ! Reviewed by Momizat on . «Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» φώναζαν οι χιλιάδες φίλαθλοι των Τρικάλων στο τέλος του αγώνα μετά το πάρτι των Τρικάλων επί της πρωτοπόρου ΑΕΛ!!! Τα Τρίκαλα έκανα «Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» φώναζαν οι χιλιάδες φίλαθλοι των Τρικάλων στο τέλος του αγώνα μετά το πάρτι των Τρικάλων επί της πρωτοπόρου ΑΕΛ!!! Τα Τρίκαλα έκανα Rating: 0

Ούτε που την…είδε ο ΑΟΤ την ΑΕΛ!!! – Πρόωρη ανάσταση έζησαν οι Τρικαλινοί με το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΑΕΛ!

Ούτε που την…είδε ο ΑΟΤ την ΑΕΛ!!! – Πρόωρη ανάσταση έζησαν οι Τρικαλινοί με το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΑΕΛ!

«Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» φώναζαν οι χιλιάδες φίλαθλοι των Τρικάλων στο τέλος του αγώνα μετά το πάρτι των Τρικάλων επί της πρωτοπόρου ΑΕΛ!!!

Τα Τρίκαλα έκαναν ότι ήθελαν τους «βυσσινί», τρία γκολ. τρία δοκάρια και ένα κανονικό ακυρωθέν γκολ μέσα σε αποθέωση!!!

Τα Τρίκαλα με την νίκη τους αυτή και την νέα γκέλα του Απόλλωνα αγκάλιασαν την 3η θέση και έδειξαν ότι αν υπήρχε μεγαλύτερη ψυχραιμία σε κάποιες φάσεις του πρωταθλήματος θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη δυάδα.

Για την εμφάνιση τι να πει κανείς; Σκόρπισαν την Λάρισα με μαέστρο τον Στεφάνοβιτς και σκόρερ τους Ριζογιάννη, Κουσκουνά!!! Στο τέλος το κορυφαίο το ακούσαμε απο τον εκφωνητή του γηπέδου: Γιαλιάς – Κούγιας 3-0!!!

sportrikala.gr

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή