«Ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά» Reviewed by Momizat on . Μαθητές του Λυκείου, έφηβοι που διψούν για μια καλύτερη ζωή, παιδιά που ελπίζουν, διατράνωσαν την απέχθεια τους και την αποστροφή τους σε κάθε είδους ολοκληρωτι Μαθητές του Λυκείου, έφηβοι που διψούν για μια καλύτερη ζωή, παιδιά που ελπίζουν, διατράνωσαν την απέχθεια τους και την αποστροφή τους σε κάθε είδους ολοκληρωτι Rating: 0

«Ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά»

«Ούτε στα σχολεία, ούτε πουθενά»

Μαθητές του Λυκείου, έφηβοι που διψούν για μια καλύτερη ζωή, παιδιά που ελπίζουν, διατράνωσαν την απέχθεια τους και την αποστροφή τους σε κάθε είδους ολοκληρωτισμό με αντιφασιστική συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Βασικό τους σύνθημα : «Όχι στη βία, Όχι στο φασισμό».

MAΘΗΤΕΣ 1Με ειρηνικό τρόπο οι νέοι επέλεξαν να διοργανώσουν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στις επιθετικές συμπεριφορές των νεοναζί αλλά και μέσω αυτής να διαμηνύσουν με τη σθεναρή τους παρουσία τη συμπαράσταση τους στα αιτήματα των εκπαιδευτικών. Διένειμαν φυλλάδια με τις σκέψεις τους, τα «θέλω» τους, τις επιθυμίες τους και τις διεκδικήσεις τους. Δεν έχουμε παρά να τους αφουγκραστούμε γιατί είναι η πιο υγιής στεντόρεια φωνή, αυτή της νεολαίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή