Ούτε συνέντευξη στο Mega δεν παραχωρεί ο Σαμαράς… Reviewed by Momizat on . Ο πρωθυπουργός δεν θα εμφανιστεί τελικώς στο Mega σήμερα, όπως αναμενόταν. Τις αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα, λο Ο πρωθυπουργός δεν θα εμφανιστεί τελικώς στο Mega σήμερα, όπως αναμενόταν. Τις αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα, λο Rating: 0

Ούτε συνέντευξη στο Mega δεν παραχωρεί ο Σαμαράς…

Ούτε συνέντευξη στο Mega δεν παραχωρεί ο Σαμαράς…

Ο πρωθυπουργός δεν θα εμφανιστεί τελικώς στο Mega σήμερα, όπως αναμενόταν. Τις αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα, λοιπόν, με το γραφείο του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει το απόγευμα στον Πειραιά «το μεγάλο έργο της επέκτασης του Προβλήτα ΙΙΙ, που καθιστά το λιμάνι από τα σημαντικότερα της Ευρώπης.» Σύμφωνα με την ανακοίνωση «για το λόγο αυτό, η προγραμματισμένη την ίδια ώρα εγγραφή συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega δεν θα πραγματοποιηθεί».

Βέβαια, αμφιβολίες για την πραγματοποίηση της εν λόγω συνέντευξης, υπήρχαν ήδη από χθες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με το περιεχόμενο της συνέντευξης αλλά και τις ερωτήσεις που θα απευθύνονταν στον πρωθυπουργό. Φήμες μάλιστα λένε ότι η πλευρά του πρωθυπουργού, ζήτησε το σύνολο των ερωτήσεων, ενώ εκείνη του «μεγάλου» καναλιού, αρνήθηκε να τις γνωστοποιήσει όλες και κάπου εκεί η συμφωνία… χάλασε.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή