Ο αγώνας δρόμου στο πλαίσιου του φετινού Σαρκατσάνικου Ανταμώματος Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου και ώρα 19:00 μμ ο αγώνας δρόμου στα πλαίσια του 34ου Πανελληνίου Ανταμώματος και στη μν Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου και ώρα 19:00 μμ ο αγώνας δρόμου στα πλαίσια του 34ου Πανελληνίου Ανταμώματος και στη μν Rating: 0

Ο αγώνας δρόμου στο πλαίσιου του φετινού Σαρκατσάνικου Ανταμώματος

Ο αγώνας δρόμου στο πλαίσιου του φετινού Σαρκατσάνικου Ανταμώματος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου και ώρα 19:00 μμ ο αγώνας δρόμου στα πλαίσια του 34ου Πανελληνίου Ανταμώματος και στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή κου Κώστα Νάκα, που ανελλιπώς επί 32 χρόνια προσέφερε της υπηρεσίες του στα ανταμώματα. Η Π.Ο.Σ.Σ, έχοντας υπόψιν αυτή την προσφορά του, αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ανταμώματος ο συγκεκριμένος αγώνας δρόμου, όπου δρομείς αλλά και οι Σαρακατσάνοι που το επιθυμούν να συμμετέχουν και να τιμούν τον μεγάλο και αείμνηστο τραγουδιστή της Σαρακατσάνικης παράδοσης κο Κώστα Νάκα.

SAMSUNG

 

Στον 1ο Αγώνα Δρόμου συμμετείχαν 49 δρομείς όπου αρκετοί ήταν μέλη συλλόγων Σαρακατσαναίων και κατάφεραν να τερματίσουν σε καλή θέση και να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον άνθρωπο και τραγουδιστή Κώστα Νάκα.

Οι συμμετέχοντες λόγω τεχνικού προβλήματος έτρεξαν περιφερειακά του δάσους του Περτουλίου σε αντίθεση με τον αρχικό σχεδιασμό όπου προβλεπόταν να γίνει η διαδρομή Νεραϊδοχωρίου – Λιβάδια Περτουλίου.

Ο πρώτος αθλητής ( Γελαδάρης Αλέξανδρός από το Σύλλογο Δρομέων Αρχαίας Ελλάδας) τερμάτισε με χρόνο 37:05 ̈01 ενώ η πρώτη γυναίκα αθλήτρια ( Πλέντζα Γεωργία από τον Γυμναστικό Σύλλογο Τρικάλων) τερμάτισε με χρόνο 42 ̈38 ̈14.

Οι πρώτοι αθλητές τιμήθηκαν με κύπελλο από τον υιό του Κώστα Νάκα τον κο Βασίλη Νάκα και τους δόθηκε από μία δωρεάν διανυκτέρευση στην περιοχή του Περτουλίου και της Ελάτης. Επίσης οι δρομείς που ήρθαν στη 2η και 3η θέση τιμήθηκαν με μετάλλιο και από 1 δωρεάν διανυκτέρευση. Στη δεύτερη και τρίτη θέση από τους δρομείς άνδρες ήταν οι κκ ( Ζήνδρος Κωνσταντίνος με χρόνο 38 ̈37″29 και Δημητρούλης Αλέξανδρος με χρόνο 38 ̈51″15) ενώ από τις γυναίκες δρομείς οι κκ ( Κατσογιάννη Έφη με χρόνο 44 ̈62 ̈97 και Ζηνδρου Βασιλική με χρόνο 1″00″40″95)

Πηγή : e-sarakatsanos.gr

Ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε με 9 δρομείς. Την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας πέτυχε ο Κωνσταντίνος Κακαράντζας. Στην λίστα συμμετεχόντων που ακολουθεί με έντονη γραφή είναι οι 9 δρομείς του Συλλόγου μας.

SAMSUNG

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή