Ο αγώνας συνεχίζεται! Reviewed by Momizat on . Οι μνημονιακοί δυνάστες του λαού αποδοκιμάστηκαν μαζικά στις εκλογές και διώχτηκαν από την κυβερνητική εξουσία. Ο λαός στις εκλογές έκανε ένα σοβαρό βήμα μπροστ Οι μνημονιακοί δυνάστες του λαού αποδοκιμάστηκαν μαζικά στις εκλογές και διώχτηκαν από την κυβερνητική εξουσία. Ο λαός στις εκλογές έκανε ένα σοβαρό βήμα μπροστ Rating: 0

Ο αγώνας συνεχίζεται!

plistiriasmoi_anavoli
Οι μνημονιακοί δυνάστες του λαού αποδοκιμάστηκαν μαζικά στις εκλογές και διώχτηκαν από την κυβερνητική εξουσία.
Ο λαός στις εκλογές έκανε ένα σοβαρό βήμα μπροστά. Μένουν όλα τα επόμενα. Κι αυτά είναι: βαθύτερη πολιτικοποίησή του και ενεργοποίησή του. Κανένας δεν πρόκειται να μας σώσει, αν μείνουμε καθισμένοι στον καναπέ. Η λογική της ανάθεσης σε σωτήρες είναι αυτοκτονία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Έχουμε μπροστά μας: στοπ στις διακοπές ρεύματος και νερού, στους πλειστηριασμούς, την αυθαιρεσία και την υπερεκμετάλλευση των εργοδοτών, τις απολύσεις, την ανεργία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την πείνα.
Την Πέμπτη 29/1 και ώρα 8.30μ.μ. στο καφέ ΛΗΘΑΙΟ (πρώην ΚΤΕΛ) συγκεντρωνόμαστε για να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα αγώνων στη νέα περίοδο.
METΩΠΟ ΛΑΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή