"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης επισκέφτηκε το νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

O αναπληρωτής υπουργός υγείας εκτός από την ενημέρωση που είχε από τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου επισκέφτηκε και το εμβολιαστικό κέντρο και μίλησε με τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και τους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν το εμβόλιο τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Ο κ Κοντοζαμάνης στην συνέχεια προχώρησε και σε δηλώσεις όπου τόνισε τα εξής.

«Στόχος μας είναι σιγά-σιγά, τώρα που η πανδημία ξεπερνιέται, να δώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στον στόχο που είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ, στηρίζοντας τις δομές τις Θεσσαλίας, εκσυγχρονίζοντάς τις και αναβαθμίζοντάς τις»..

Ο κ. Κοντοζαμάνης επανέλαβε ότι «η πανδημία δεν έχει τελειώσει», σημειώνοντας ότι υπάρχουν δύο σημαντικά «όπλα» στη διάθεσή μας. «Το πρώτο είναι ο εμβολιασμός που εξελίσσεται ομαλά και γρήγορα και σύντομα θα έχουμε χτίσει το απαιτούμενο τοίχος ανοσίας», τόνισε ο υπουργός επισημαίνοντας πως «πρέπει να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας ότι πρέπει να εμβολιαστεί».

Σημειώνεται, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων, συναντήθηκε εκτός από τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου και με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον βουλευτή Τρικάλων ΝΔ Θανάση Λιούτα, τον Διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας Στέφανο Τσουρβακα και την πρόεδρο Επιστημονικού Οργάνου του Νοσοκομείου και διευθύντρια ΜΕΘ Θεονίκη Παραφόρου, όπως και τους υπεύθυνους της 5ης ΥΠΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης