Ο αντιπεριφερειάρχης Αγοραστού στη Λάρισα και ο ρόλος του στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης Reviewed by Momizat on . Ένα από τα στοιχήματα των περιφερειακών εκλογών, είναι ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας που θα προτείνει ο Κ. Αγοραστός. Η πορεία της Ρένας Καραλαριώτου από την αντ Ένα από τα στοιχήματα των περιφερειακών εκλογών, είναι ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας που θα προτείνει ο Κ. Αγοραστός. Η πορεία της Ρένας Καραλαριώτου από την αντ Rating: 0

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγοραστού στη Λάρισα και ο ρόλος του στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγοραστού στη Λάρισα και ο ρόλος του στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης

Ένα από τα στοιχήματα των περιφερειακών εκλογών, είναι ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας που θα προτείνει ο Κ. Αγοραστός. Η πορεία της Ρένας Καραλαριώτου από την αντιπεριφέρεια Λάρισας στον Δήμο Λαρισαίων, άλλαξε πολλά δεδομένα. Το πρώτο, ότι υπάρχει πολυδιάσπαση των δυνάμεων της ΝΔ (και όχι μόνο) στον Δήμο. Το δεύτερο, ότι ο Κ. Αγοραστός επιδιώκει να βρει ισάξιο αντικαταστάτη της κ. Καραλαριώτου, προκειμένου να κερδίσει τον νομό Λάρισας και, κατ’ επέκταση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς η θεσσαλική πρωτεύουσα κρίνει τις εκλογές.

Επομένως, μετά τη χθεσινή (αναλυτικά εδώ) ανακοίνωση του συνδυασμού για τη Λάρισα, απομένει η ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχη. Όπως δήλωσε ο κ. Αγοραστός, οι δύο από τους 30 υποψηφίους δεν ανακοινώθηκαν χθες, «για λόγους τακτικής». Ο ένας είναι η ξαφνική αποχώρηση του κ. Στ. Σούρλα (εδώ) και ο άλλος είναι ο αντιπεριφερειάρχης. Για τη θέση του ακούγονται δύο ονόματα: ο νυν θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος (γνωστός στους τρικαλινούς από τη θητεία του ως αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων) και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος (δεξιά στη φωτογραφία), ο οποίος είχε κατέλθει ως υποψήφιος με τη ΝΔ σε βουλευτικές εκλογές.
Οι δυο τους φαίνεται να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, χωρίς, βεβαίως, να αποκλείεται κάποια έκπληξη. Το όνομα, πάντως, του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εκλογές στη Λάρισα, που, ως μεγαλύτερος νομός, καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εκλογικό αποτέλεσμα. Με δεδομένο, δε, ότι απομένουν μόλις 36 ημέρες για τις εκλογές, η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Θανάσης Μιχαλάκης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας