"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Ο ΑΟΤ επέστρεψε στις νίκες με 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

sportrikala: Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας (ματς που αναβλήθηκε στις αρχές Ιανουαναρίου) οι κυανέρυθροι έκαναν επιστροφή στις νίκες , κέρδισαν άνετα 2-0  τους γείτονες, αλλά αυτή τη φορά δεν  είδαν γεμάτες κερκίδες . Στο στάδιο ήταν δεν ήταν 1200  άτομα και σίγουρα η  εικόνα αυτή (σε μια ιδανική μέρα για μπάλα) ήταν μήνυμα κυρίως για τη διοίκηση που …χάλασε όλη τη «χημεία» της ομάδας με σαρωτικές αλλαγές παικτών προπονητών γυμναστών και βοηθών , αλλά και για τους παίκτες  που στα κρίσιμα ντέρμπι (με Απόλλωνα Χανιά αλλά και τις άλλες ομάδες ) ήταν κατώτεροι προσδοκιών και απογοήτευσαν. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό και το πανό που σήμερα αναρτήθηκε κι έγραψε: «Παίξτε για τους κύκλους που είναι στην καρδιά. Τιμήστε την φανέλα, παίξτε με μαγκιά».

Στα καθαρά αγωνιστικά … οι  «κυανέρυθροι»κατάφεραν αυτή τη φορά να…τελείωσουν το ντέρμπι πρριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.Προηγήθηκαν στο 35’ με την επιτυχημένη και ψύχραιμη κίνηση του Αρναρέλη (που νίκησε τον Πριφτη κι έγραψε το 1-0)…κι έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 42’  όταν από μπαλιά-«ασίστ» του Ρομπέρ,  ο Κουσκουνάς βρήκε χώρο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη γράφοντας  το 2-0 που δεν χωρούσε πλέον σενάριο αντίδρασης από την πλευρά της Αναγέννησης. Στο β ημίχρονο παρ ότι έγιναν φάσεις δεν προέκυψε αλλαγή στο σκορ Ο Γιάννης Μάγγος πέρασε στον αγώνα τους Χαλκιαδάκη, Τσιλούλη για να πιέσει, όμως η Αναγέννηση τη μεγάλη φάση δεν τη δημιούργησε, παρά την υπέρ της κατοχή μπάλας. Οι κυανέρυθροι κράτησαν εύκολα το το 2-0 κι έσπασαν το αρνητικό τους σερί , ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Αρναρέλη (ΑΟΤ)  και Μπλέντι (Αν Καρδίτσας).Έτσι ο ΑΟΤ μετά από δύο ήττες στη σειρά επέστρεψε στα τρίποντα και προσπέρασε με αυτό τον τρόπο τον Παναιγιάλειο ευελπιστώντας παράλληλα ότι έτσι θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφού έχει και ένα ματς λιγότερο, αφού χρωστάει αυτό με τον Κισσαμικό.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)  Βοηθοί: Μωυσιάδης, Καραλής (Ηπείρου)Κόκκινη: 82′ Αρναρέλλης (2η κίτρινη) – 87′ Μπλέντι (2η κίτρινη)

 ΤΡΙΚΑΛΑ (Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (30΄Αρναρέλλης), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78΄Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65΄Ελιο Πίντο), Κουσκουνάς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Σμίλτος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντάνκουα (58΄Χαλκιαδάκης), Μπλέντι, Υφαντής (67΄Τσιλούλης), Ντιατά, Μπιτέλης, Κρητικός.

Τετάρτη 15/2

Αγροτικός Αστέρας-Άρης 1-1 1-0 (86′ Φιλίπε/52′ Ίλιτς)

ΑΟ Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (33′ Αρναρέλης, 42′ Κουσκουνάς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 37

2. Λαμία 34 *

3. Άρης 31

4. Αγροτικός 29

5. Σπάρτη 24

6. ΟΦΗ 24

7. ΑΟΧ 21

8. Τρίκαλα 21*

9.  Παναιγιάλειος 19

10. Αχαρναϊκός 17

11. Κισσαμικός 16

12. Πανσερραϊκός 16 *

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

14. Καλλιθέα 15

15. Αιγινιακός 12

16. Καλλονή 9

17. Πανελευσινιακός 7

18. Πανθρακικός 0

-Οι ομάδες με * έχουν ένα ματς λιγότερο.

– Ο Πανθρακικός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης