Ο Απόστολος Καλδάρας τιμάται από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” Reviewed by Momizat on . Tρικαλινό χρώμα θα έχει το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 9 Tρικαλινό χρώμα θα έχει το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 9 Rating: 0

Ο Απόστολος Καλδάρας τιμάται από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Ο Απόστολος Καλδάρας τιμάται από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Tρικαλινό χρώμα θα έχει το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, στον Αlpha. Θα υπάρξει ένα εκτενές αφιέρωμα στον μεγάλο Τρικαλινό λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα με την παρουσία του γιου του Κώστα, ο οποίος έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

Η Γλυκερία, ο Χρήστος Δάντης, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Νινιός και πολλοί άλλοι θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του συνθέτη, ενώ μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και η Τρικαλινή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αθλήτρια του ΓΣΤ Σοφία Σακοράφα.

MANOS PANOSΑπό την εκπομπή δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων (ΧΟΤ) που κλήθηκαν και στο νέο κύκλο εκπομπών του Σπύρου Παπαδόπουλου. Mια σχέση που διαρκεί στον χρόνο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή