Ο Αρθούρος, ο Παπαθανασίου, ο Κατσιάνης και τα ξωτικά Reviewed by Momizat on . Επικριτικός στις επικρίσεις - ή μάλλον, στις απαξιώσεις - ο Δημήτρης Παπαθανασίου, συντονιστής του "Φυσάει Κόντρα". Σε μεσημβρινή εκπομπή του TV10, με καλεσμένο Επικριτικός στις επικρίσεις - ή μάλλον, στις απαξιώσεις - ο Δημήτρης Παπαθανασίου, συντονιστής του "Φυσάει Κόντρα". Σε μεσημβρινή εκπομπή του TV10, με καλεσμένο Rating: 0

Ο Αρθούρος, ο Παπαθανασίου, ο Κατσιάνης και τα ξωτικά

Ο Αρθούρος, ο Παπαθανασίου, ο Κατσιάνης και τα ξωτικά

Επικριτικός στις επικρίσεις – ή μάλλον, στις απαξιώσεις – ο Δημήτρης Παπαθανασίου, συντονιστής του “Φυσάει Κόντρα”. Σε μεσημβρινή εκπομπή του TV10, με καλεσμένο τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τ. Κατσιάνη (υπεύθυνο του Δημοτικού Θεάτρου και εκ των της τριμελούς επιτροπής του Δημοτικου Συμβουλίου για την παρακολούθηση του “μύλου των ξωτικών”), υπήρχε μια συζήτηση μεταξύ του παρουσιαστή Χρήστου Πίσσα και του ιδίου. Ο Δημήτρης Παπαθανασίου από τον λογαριασμό του στο facebook κατακεραύνωσε τον “απέραντο μονόλογο” και την “απαξίωση” όλων των επικριτκών στο εγχείρημα φωνών. Συγκεκριμένα, έγραψε:

Εδώ και ώρα οι Τάσος Κατσιάνης και Χρήστος Πίσσας στο TV10 επιχειρούν την αγιογραφία του “Μύλου των ξωτικών”, ενώ παράλληλα σε έναν απέραντο μονόλογο απαξιώνουν όλες τις επικριτικές εναντίον του εγχειρήματος φωνές και φυσικά τα επιχειρήματα του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” που πρωτοστατεί ενάντια στην οικονομική διαπλοκή και την υποβάθμιση του πάρκου Ματσόπουλου. Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από τους “Ιππότες της στρογγυλής τράπεζας του μύλου.”

Υπενθυμίζεται ότι οι “Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης” του βασιλιά Αθρούρου, είχαν ορκιστεί να υπερασπίζονται τον βασιλιά και να λειτουργούν ως ένα σώμα, υπέρ των συμφερόντων του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή