Ο αυτοπαγιδευμένος Reviewed by Momizat on . Παγιδεύω = συντελώ ώστε να βρεθεί κάποιος σε δυσχερή θέση και να μην μπορεί να αντιδράσει . Αυτοπαγιδεύω = κάνω το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνω στο «παγιδεύω» α Παγιδεύω = συντελώ ώστε να βρεθεί κάποιος σε δυσχερή θέση και να μην μπορεί να αντιδράσει . Αυτοπαγιδεύω = κάνω το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνω στο «παγιδεύω» α Rating: 0

Ο αυτοπαγιδευμένος

Tsarly

Παγιδεύω = συντελώ ώστε να βρεθεί κάποιος σε δυσχερή θέση και να μην μπορεί να αντιδράσει .

Αυτοπαγιδεύω = κάνω το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνω στο «παγιδεύω» αλλά για τον εαυτό μου .

Παραδείγματα :

– Όταν κερδίζω τις εκλογές ως «Αντιμνημονιακός» (υποσχόμενος το σχίσιμο του «Προγράμματος» που από πενταετία ενοχοποίησα , παρότι μετεκλογικά συμφωνώ μαζί του μέχρι και στο 70%) και επειδή το Ταμείο μου δεν έχει ούτε ένα Λεφτό (ευρωπαϊστί cent) , υπογράφω «Πρόγραμμα» που το ξορκίζω να μην ακούει στο όνομα «Μνημόνιο» , ενώ προσδοκώ να πιάσει το ξόρκι μου .

– Όταν «ξαποστέλνω την Τρόϊκα» ως την κακή μάγισσα της Χώρας , γιατί αυτήν έφταιγε για όλα τα κακά της μοίρας μου και όχι η κεφαλή μου (γνωρίζοντας ότι δεν παράγω ούτε καν αυτά που καταναλώνω) , ενώ τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να ξαναμπάσω στην χώρα τους «Θεσμούς» για να κάνουν αυτό που έκανε η κακή «Τρόϊκα» , προκειμένου να βρω μισθό και σύνταξη .

– Όταν υποσχέθηκα ότι θα βαράω τα Νταούλια μου (ωσάν πρώην οργανοπαίχτης) για να χορεύουν στον ρυθμό μου οι Τοκογλύφοι, ενώ υπέγραψα την ρήτρα της «μονομερούς ενέργειας» που μου απαγορεύει ακόμα και να ακουμπήσω (πολύ περισσότερο να παίξω) το «Όργανό» μου , αν , πρώτα, δεν ρωτήσω αυτούς που τάχα θα χόρευα στο ταψί .

– Όταν πάω στην «άλλη» Ευρώπη (πες Βρυξέλλες) για «Χρήμα» (γιατί αυτό είναι που δεν έχω / λαϊκά : είμαι ρέστος) και το ονομάζω «Αξιοπρέπεια» λες και αυτήν πλεονάζει στους Τοκογλύφους για να δώσουν και σε ΄μένα .

– Όταν έχει ανοίξει πόλεμο μαζί μου το μισό κόμμα (πες «αριστερή πλατφόρμα»*) του οποίου είμαι πρόεδρος , γιατί δεν συμφωνεί με αυτό που παρουσιάζω στον Λαό ως «Μεγάλη Επιτυχία» και αντί να τα λουστώ τα ρίχνω στους…Γερμανούς (όπως παλιότερα στους Αμερικάνους) .

* Πλατφόρμα = στην βουκολική περιφέρεια ονομάζουμε την ρυμουλκούμενη ευρύχωρη καρότσα η οποία κουβαλάει από γεωργικά εφόδια και ζώα μέχρι και …κοπριά . Δεν κατανόησα ποτέ μέχρι σήμερα γιατί η αριστερή πτέρυγα του κόμματος δέχτηκε αυτό το κακόηχο όνομα .
Άκου , πλατφόρμα ;

Ευπειθώς .
Padiotis
Νίκος Γ . Παδιώτης
nicopadi@gmail.com & Facebook .

Αφήστε το σχόλιο σας