Ο Αχελώος σας μάρανε … Κουφάρια τα μικρά φράγματα στο Νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε μία περίοδο όπου έρχεται για χιλιοστή φορά ... τα τελευταία σαράντα χρόνια στην επικαιρότητα η εκτροπή του Αχελώου , την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των μικρών Σε μία περίοδο όπου έρχεται για χιλιοστή φορά ... τα τελευταία σαράντα χρόνια στην επικαιρότητα η εκτροπή του Αχελώου , την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των μικρών Rating: 0

Ο Αχελώος σας μάρανε … Κουφάρια τα μικρά φράγματα στο Νομό Τρικάλων

Ο Αχελώος σας μάρανε …     Κουφάρια τα μικρά φράγματα στο Νομό Τρικάλων

Σε μία περίοδο όπου έρχεται για χιλιοστή φορά … τα τελευταία σαράντα χρόνια στην επικαιρότητα η εκτροπή του Αχελώου , την ίδια ώρα αγνοείται η τύχη των μικρών φραγμάτων στον Νομό Τρικάλων .

Πρόκειται για τα φράγματα Ληθαίου , Νεοχωρίτη και Πύλης με τα οποία θα μπορούσε να καλυφθεί το έλλειμμα στο υδατικό ισοζύγιο .

Με αφορμή την επερώτηση που κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Τσιάρας και η οποία θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου , να υπενθυμίσουμε ότι το φράγμα Ληθαίου σχεδιάστηκε επί Στέφανου Πατραμάνη , η πρώτη δημοπρασία έγινε από τον Ηλία Βλαχογιάννη και μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί πέντε περίπου εκατομμύρια ευρώ.

Το 2019 ο Κώστας Αγοραστός υπέγραψε για την αποπεράτωση του έργου κονδύλι 1.950.000 ευρώ αλλά οι εργασίες δεν ξεκίνησαν ακόμα .

Οι κατά καιρούς δηλώσεις ότι το φράγμα θα ολοκληρωθεί το 2017 , το 2018 , το 2019 αποδείχθηκαν άστοχες και το ερώτημα για το πότε θα ξεκινήσει ο εργολάβος τις εργασίες παραμένει αναπάντητο μέχρι σήμερα.

Πέρασαν 16 χρόνια μέχρι σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή