Ο Αχ. Μπέος εισέβαλε στο Park και προπηλάκισε τον Γιώργο Παπανδρέου Reviewed by Momizat on . “Ντου” με τα πρωτοπαλλίκαρά του στο Park, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα έδινε συνέντευξη Τύπου, έκανε ο Α. Μπέος και έβρισε τον π. Πρωθυπουργό. “Π….η, μ….α, χασι “Ντου” με τα πρωτοπαλλίκαρά του στο Park, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα έδινε συνέντευξη Τύπου, έκανε ο Α. Μπέος και έβρισε τον π. Πρωθυπουργό. “Π….η, μ….α, χασι Rating: 0

Ο Αχ. Μπέος εισέβαλε στο Park και προπηλάκισε τον Γιώργο Παπανδρέου

mpeos  a
“Ντου” με τα πρωτοπαλλίκαρά του στο Park, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου θα έδινε συνέντευξη Τύπου, έκανε ο Α. Μπέος και έβρισε τον π. Πρωθυπουργό.

“Π….η, μ….α, χασικλή, κατέστρεψες τη χώρα”, φώναζε ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την πόλη.
“Πάρε δρόμο χασικλή”, φώναζε στον πρώην πρωθυπουργό, σε ανεξέλεγκτη κατάσταση, ενώ η αστυνομία δεν τον απομάκρυνε και παρακολουθούσε αμέτοχη τον προπηλακισμό.
Η προκλητική απάθεια της αστυνομίας προκάλεσε την οργή του Δ. Πιτσιώρη, που ζήτησε να τον συλλάβουν, όπως έπραξαν και άλλα στελέχη.

«Δεν μας πτοούν τέτοιες αντιλήψεις. Ο αγώνας των δημοκρατικών πολιτών πρέπει να είναι συνεχής για ένα κράτος δικαίου», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός.

mpeos b
http://e-thessalia.gr/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή