Ο Βαγγέλης Γεωργολόπουλος νέος διευθυντής του ΕΦΚΑ Βόλου Reviewed by Momizat on . Ορίστηκε νέος διευθυντής στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στον Βόλο. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Γεωργολόπουλο, που μέχρι χθες υπηρετούσε ως διευθυντής στο υποκατάστημα Ορίστηκε νέος διευθυντής στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στον Βόλο. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Γεωργολόπουλο, που μέχρι χθες υπηρετούσε ως διευθυντής στο υποκατάστημα Rating: 0

Ο Βαγγέλης Γεωργολόπουλος νέος διευθυντής του ΕΦΚΑ Βόλου

Ο Βαγγέλης Γεωργολόπουλος νέος διευθυντής του ΕΦΚΑ Βόλου

Ορίστηκε νέος διευθυντής στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στον Βόλο. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Γεωργολόπουλο, που μέχρι χθες υπηρετούσε ως διευθυντής στο υποκατάστημα μισθωτών ΕΦΚΑ στα Τρίκαλα.

Η απόφαση του διορισμού του νέου διευθυντή, φέρει την υπογραφή του νέου προέδρου του ΕΦΚΑ κ. Λάμπρου Σέμπου και έγινε γνωστή χθες το μεσημέρι στο τοπικό υποκατάστημα της οδού Θρακών στον Βόλο.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά τη συνταξιοδότηση του προηγούμενου διευθυντή κ. Δημήτρη Βάμβα, προσωρινά καθήκοντα αναπληρώτριας διευθύντριας ασκούσε η κ. Εριφύλη Βαρδάκη, προϊσταμένη στο Τμήμα Οικοδομών του ΙΚΑ.
Όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Γεωργολόπουλος αναμένεται στον Βόλο τις επόμενες μέρες προκειμένου να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

(Tαχυδρόμος)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή