"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ο Βασίλης Πινακάς πρόεδρος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» κ. Βασίλης Πινακάς αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ως νέος πρόεδρος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Ο Βασίλης Πινακάς πρόεδρος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας - Δείτε το νέο προεδρείο (φωτο)

Με την παραλαβή των καθηκόντων του ο κ. Πινακάς τόνισε πως αισθάνεται το βάρος της ευθύνης που ανέλαβε και θα προσπαθήσει να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» του Νίκου Τσιλιμίγκα κ. Κωνσταντίνος Καραμπάτσας.

Ο Βασίλης Πινακάς πρόεδρος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας - Δείτε το νέο προεδρείο (φωτο)

Γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Κώστας Καλαμπάκας από την παράταξη του Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Πινακάς προτάθηκε από την παράταξη Αγοραστού, η «Λαϊκή Συσπείρωση» απείχε της ψηφοφορίας, και το ίδιο έπραξε και η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία». Απουσίαζε ο κ. Κουρέτας.

Ο Βασίλης Πινακάς πήρε 43 ψήφους, ο Κώστας Καραμπάτσας που προτάθηκε ως αντιπρόεδρος από την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα έλαβε επίσης, 43 ψήφους. Ίδιο αριθμό ψήφων έλαβε και ο Κώστας Καλαμπάκας.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε: «Θέλουμε τη συνεργασία και συνέργειες στη νέα θητεία», ενώ ο κ. Νίκος Τσιλιμίγκας τόνισε ότι θα είναι αρωγός με την παράταξή του στα μεγάλα έργα».

Ο κ. Τάσος Τσιαπλές άσκησε κριτική για την ορκωμοσία του Συμβουλίου τονίζοντας πως ο κ. Αγοραστός τη μετέτρεψε σε «φιέστα». Ο κ. Θανάσης Ακρίβος μίλησε για μια πράσινη περιφέρεια με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο κ. Στάθης Ντούρος επισήμανε πως οι κοινωνικές συγκρούσεις κόντρα στους κεντρικούς σχεδιασμούς θα αυξηθούν, ενώ η Μαρία Μπίλλη – Τσιτσέ τόνισε πως θα μάχεται για τα συμφέροντα της πατρίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης