Ο ”ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ” αντάμωσε τον ”ΠΛΑΣΤΗΡΑ” στο Προάστιο Reviewed by Momizat on . Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων ''Βουκεφάλας'' συνάντησε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 τον Ιππικό Σύλλογο Καρδίτσας ''Ν. Πλαστήρα'' στο Προάστιο Καρδίτσας για μία α Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων ''Βουκεφάλας'' συνάντησε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 τον Ιππικό Σύλλογο Καρδίτσας ''Ν. Πλαστήρα'' στο Προάστιο Καρδίτσας για μία α Rating: 0

Ο ”ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ” αντάμωσε τον ”ΠΛΑΣΤΗΡΑ” στο Προάστιο

Ο ”ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ” αντάμωσε τον ”ΠΛΑΣΤΗΡΑ” στο Προάστιο

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων ”Βουκεφάλας” συνάντησε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 τον Ιππικό Σύλλογο Καρδίτσας ”Ν. Πλαστήρα” στο Προάστιο Καρδίτσας για μία ακόμη φθινοπωρινή εξόρμηση.

Η εκκίνηση έγινε από τον στάβλο του Αρτέμη Κακαίτσα (μέλος Ι.Σ. Τρικάλων) μαζί με Αποστόλη Λιάκο & Στέφανο Φίλο(μέλη Ι.Σ. Τρικάλων), σαν οδηγοί της πορείας με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή (Πετρίτσας), Αγναντερό, Καλογριανά & Αγία Τριάδα.

Πάνω από 20 ιππείς μεταξύ αυτών αμαζόνες  και ο 7χρονος Γιάννης Φατόλας (Ι.Σ.Καρδίτσας) απόλαυσαν το ηλιόλουστο πρωινό με κατάληξη στην  Χασαποταβέρνα Άγγελου Βαΐτση για ένα ανεπανάληπτο γλέντι αφού έβαλε και ο dj Artemis το χεράκι του!!!

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο προφίλ FACEBOOK  ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ

(οι φωτό φαίνονται καλύτερα με δεξί κλικ και έπειτα, κλικ στην εικόνα)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή