Ο βουλευτής Κώστας Σκρέκας απαντά σχετικά με την Λάρκο και τις προσλήψεις συγγενικών του προσώπων Reviewed by Momizat on .   Κ. Σκρέκας : Ο πατέρας μου ήταν ένα πολιτικό στέλεχος που πριν είχε μια μεγάλη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και κάποια στιγμή επιλέχθηκε για 15 μήνες στη διοίκ   Κ. Σκρέκας : Ο πατέρας μου ήταν ένα πολιτικό στέλεχος που πριν είχε μια μεγάλη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και κάποια στιγμή επιλέχθηκε για 15 μήνες στη διοίκ Rating: 0

Ο βουλευτής Κώστας Σκρέκας απαντά σχετικά με την Λάρκο και τις προσλήψεις συγγενικών του προσώπων

Ο βουλευτής Κώστας Σκρέκας απαντά σχετικά με την Λάρκο και τις προσλήψεις συγγενικών του προσώπων

 

Κ. Σκρέκας : Ο πατέρας μου ήταν ένα πολιτικό στέλεχος που πριν είχε μια μεγάλη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και κάποια στιγμή επιλέχθηκε για 15 μήνες στη διοίκηση μιας εταιρείας.

Εγώ δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ ή να κρίνω το τι έκανε ο πατέρας μου, πέντε χρόνια πριν εκλεγώ εγώ βουλευτής.

Είχαν παραιτηθεί όλοι τους 5 χρόνια πριν μπω εγώ στην πολιτική, και είχαν καθίσει 15 μήνες.

Δεν έχω να πω επ’ αυτού κάτι άλλο. Ξέρω ότι αυτό ήταν μια κίνηση του κ. Σταθάκη, γιατί είχα παρουσιάσει κάποια σοβαρά στοιχεία για Οργανισμούς που είναι κάτω από την εποπτεία του και δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί έχω κάνει επ’ αυτού συγκεκριμένες ερωτήσεις στη Βουλή.

Δεν έγινε κάτι που ήταν παράνομο, ο πατέρας μου ήταν για 15-18 μήνες, παραιτήθηκε κι αυτός και οι υπόλοιποι, τελείωσε η ιστορία, εγώ αποφάσισα να μπω 5 χρόνια μετά από εκείνη την περίοδο στην πολιτική.

Προφανώς θα είχε κρίνει ότι έχουν τα κατάλληλα εφόδια και για αυτό το έκανε ο άνθρωπος (να τους προσλάβει δηλαδή στη ΛΑΡΚΟ). 

Εν πάση περιπτώσει έγινε, εκρίθησαν, και δεν έγινε κάτι παράνομο, ούτε κάτι μόνιμο.

Προσπάθησε να βοηθήσει μια εταιρεία τότε που είχε πολλά προβλήματα, και ‘γω πιστεύω ότι η συνεισφορά του πατέρα μου ήταν θετική ώστε ακόμα να υπάρχει η εταιρεία.

Ο πατέρας μου κρίθηκε, εγώ θα κριθώ για αυτά τα οποία θα κάνω.

 

 [ Aπό την παρέμβαση του Κώστα Σκρέκα  στην Ευαγγελία Σωτηρίου ,στη Ρ.ΛΕΣΧΗ 976, σχετικά με την Λάρκο και τις προσλήψεις συγγενικών του προσώπων, που έδωσε στη δημοσιότητα το καλοκαίρι, ο Υπουργός κ. Σταθάκης ] 

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή