Ο βουλευτής της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης λέει ότι δεν θα “περάσει” η άρση πλειστηριασμών ακινήτων Reviewed by Momizat on . Τη θέση ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή η άποψη της τρόικας για την άρση άνευ όρων των πλειστηριασμών, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης, μιλώντας στ Τη θέση ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή η άποψη της τρόικας για την άρση άνευ όρων των πλειστηριασμών, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης, μιλώντας στ Rating: 0

Ο βουλευτής της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης λέει ότι δεν θα “περάσει” η άρση πλειστηριασμών ακινήτων

Ο βουλευτής της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης λέει ότι δεν θα “περάσει” η άρση πλειστηριασμών ακινήτων

Τη θέση ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή η άποψη της τρόικας για την άρση άνευ όρων των πλειστηριασμών, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Ηλ. Βλαχογιάννης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα».

«Έχουμε πει ότι αν πρέπει να κατέβουν λίγο τα όρια της προστασίας, αυτό κανείς μπορεί να το συζητήσει. Όχι, όμως, να πάμε σ΄ αυτό που ζητούν οι δανειστές. Αυτό δεν περνάει. Για τους φτωχούς ανθρώπους και τα λαϊκά στρώματα δεν περνάει. Κάποιος ο οποίος είναι φοροφυγάς και αποφεύγει συστηματικά να πληρώσει, μπορούμε να το συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τον ενιαίο φόρο ακινήτων ανέφερε ότι «δεν αντιδράσαμε μόνο επειδή είμαστε βουλευτές της περιφέρειας, αλλά επειδή ήταν πρόχειρο και έχει κραυγαλέες αδικίες και αυτό που ζητήσαμε είναι να πληρώσουν όλοι, αλλά δίκαια. Δεν μπορούσαμε πχ να αποδεχθούμε ότι ένα χωράφι που είναι δασωμένο, δίπλα στον δρόμο και δεν ξέρει κανείς ποιος το έχει, να πληρώνει. Και να πληρώνει κάτι που δεν αποδίδει τίποτα. Υπήρχαν πολλές αδικίες, με τα οικόπεδα και τα μη δομημένα. Και εμείς αυτό ζητήσαμε. Να πληρώσουν όλοι δίκαια και αναλογικά και να μην ελαφρυνθεί η μεγάλη ιδιοκτησία και την πληρώσουν οι ιδιοκτήτες σε όλη την Ελλάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή