Ο Β. Μπούτας σε εκδήλωση του ΚΚΕ στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Η ενίσχυση του  ΚΚΕ στις εκλογές του Μάη  θα  δώσει αποφασιστική ώθηση  στη λαϊκή δύναμη για να βάλει εμπόδια και να αντεπιτεθεί ο λαός, να καταργήσει αντιλαϊκά Η ενίσχυση του  ΚΚΕ στις εκλογές του Μάη  θα  δώσει αποφασιστική ώθηση  στη λαϊκή δύναμη για να βάλει εμπόδια και να αντεπιτεθεί ο λαός, να καταργήσει αντιλαϊκά Rating: 0

Ο Β. Μπούτας σε εκδήλωση του ΚΚΕ στη Φαρκαδόνα

Ο Β. Μπούτας σε εκδήλωση του ΚΚΕ στη Φαρκαδόνα

Η ενίσχυση του  ΚΚΕ στις εκλογές του Μάη  θα  δώσει αποφασιστική ώθηση  στη λαϊκή δύναμη για να βάλει εμπόδια και να αντεπιτεθεί ο λαός, να καταργήσει αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσει αιτήματα που  ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, να ανοίξει το δρόμο για να γίνει το κουμάντο σ’ αυτό τον τόπο.

Ψήφος στο ΚΚΕ είναι ο πιο γνήσιος τρόπος να πεις ότι σας πήραμε χαμπάρι, ότι έχω επίγνωση ότι στέκομαι αντίπαλος των μεγάλων συμφερόντων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, της αντιλαϊκής πολιτικής που πτώχευσε το λαό μας. Η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις μπορούν να τιμωρηθούν μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ. Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά θα εκτονώνεται η οργή και η αγανάκτηση μέχρι να έρθει ένας νέος γύρος διάψευσης ελπίδων, με το λαό μας με δεμένα τα χέρια

Σήμερα που είναι καθαρότερο πως η Τοπική Διοίκηση είναι μέρος της κεντρικής διοίκησης, κτισμένη πάνω σε ένα αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, χωρίς πόρους, η εκλογή αγωνιστών στους δήμους και στην περιφέρεια είναι επιτακτική ανάγκη, υποχρέωση του λαού της περιοχής μας. Να, γιατί στην Περιφέρεια αλλά και στη Φαρκαδόνα και στους άλλους δήμους, στηρίζουμε τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δε στηρίζουμε υποψηφίους που με τον έναν ή άλλον τρόπο αποδέχονται τη μετατροπή της Τοπικής Διοίκησης σε μακρύ χέρι του κράτους, στηρίζουν τις λογικές της ανταποδοτικότητας, της εμπορευματοποίησης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων.

Οι αγρότες και οι αγρότισσες, οι εργάτες και οι εργάτριες, οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι, γυναίκες και άνδρες, οι νέοι και νέες θα έχουν ένα σταθερό και αταλάντευτο σύμμαχο που θα παλεύει για κάθε λαϊκό πρόβλημα.Με ισχυρό ΚΚΕ δυναμώνει η σημερινή πάλη και μπαίνουν θεμέλια για την υλοποίηση της πολιτικής του πρότασης που είναι ρεαλιστική γιατί υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.

Όλοι οι άλλοι δρόμοι έχουν δοκιμαστεί, όλοι οι υπόλοιποι είναι μια από τα ίδια. Ο δρόμος που προτείνει το ΚΚΕ είναι δύσκολος, όμως είναι με θυσίες που πιάνουν τόπο και όχι δρόμος αδιέξοδος με νέα δεινά και βάσανα χωρίς διέξοδο και προοπτική. Αρκεί ο λαός να το αποφασίσει.Το ΚΚΕ προτείνει το δρόμο μιας πραγματικής διεξόδου για το λαό από την κρίση.

Ο λαός μας έχει δύναμη στα χέρια του και τον πολλαπλασιαστή της δύναμής του, το ΚΚΕ, για να αναμετρηθεί με τον πραγματικό αντίπαλο, την αστική τάξη και τα στηρίγματά της. Γιατί με ισχυρό ΚΚΕ παντού ο λαός όλα τα μπορεί. 

Για την παρουσίαση των θέσεων και της δράσης του ΚΚΕ  για τις Ευρωεκλογές. Περιφερειακές& Δημοτικές Εκλογές  οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης του Κόμματος  στο δήμο Φαρκαδόνας διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση

την Παρασκευή  28  Φλεβάρη , στις 7μμ,

στη Φαρκαδόνα, στο χώρο του ΚΑΠΗ

Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπούτας,

μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας  

με τη Λαϊκή Συσπείρωση

 

25/02/2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Αφήστε το σχόλιο σας