Ο γάμος της χρονιάς είναι Τρικαλινός και έγινε στην Πάρο – Άκη και Γιάννα να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι Reviewed by Momizat on . Κρυφό όνειρο πολλών ζευγαριών είναι η πραγματοποίηση ενός ρομαντικού γάμου στην Πάρο, όπως και σε κάθε νησί των Κυκλάδων. Το όνειρο του Άκη Μορέλα και της Γιάνν Κρυφό όνειρο πολλών ζευγαριών είναι η πραγματοποίηση ενός ρομαντικού γάμου στην Πάρο, όπως και σε κάθε νησί των Κυκλάδων. Το όνειρο του Άκη Μορέλα και της Γιάνν Rating: 0

Ο γάμος της χρονιάς είναι Τρικαλινός και έγινε στην Πάρο – Άκη και Γιάννα να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι

Ο γάμος της χρονιάς είναι Τρικαλινός και έγινε στην Πάρο – Άκη και Γιάννα να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι

Κρυφό όνειρο πολλών ζευγαριών είναι η πραγματοποίηση ενός ρομαντικού γάμου στην Πάρο, όπως και σε κάθε νησί των Κυκλάδων. Το όνειρο του Άκη Μορέλα και της Γιάννας Ραδινού έγινε σήμερα το απόγευμα πραγματικότητα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου της Νάουσας στην πανέμορφη Πάρο. 

gamos-2

Η θέα της θάλασσας, το εκκλησάκι  , το  μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και η εικόνα της τελετής με τους καλεσμένους μια εικόνα αφάνταστα ελκυστική.

Η νύφη πανέμορφη και δροσερή έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπρίο και τη φινέτσα της και ο γαμπρός πανευτυχής απολάμβαναν  κάθε λεπτό της τελετής.

Ο γάμος του ζευγαριού στάθηκε αφορμή να μετακινηθούν πολλοί φίλοι και συγγενείς από τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα στην πανέμορφη Πάρο και να ζήσουν όμορφες στιγμές τόσο στο γάμο όσο και στο dinner – party που ακολούθησε.

Άκη και Γιάννα πολλές πολλές ευχές για βίο ανθόσπαρτο 

gamos-3

gamos-5

 

gamos-4

gamos-8

gamos-7

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή