Ο Γιάννης Ξανθούλης αύριο στις Κηρήθρες Reviewed by Momizat on . Οι Εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Κηρήθρες συνδιοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβων» την Πέμπτη 2 Οι Εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Κηρήθρες συνδιοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβων» την Πέμπτη 2 Rating: 0

Ο Γιάννης Ξανθούλης αύριο στις Κηρήθρες

Ο Γιάννης Ξανθούλης αύριο στις Κηρήθρες

xan1Οι Εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Κηρήθρες συνδιοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Κωνσταντινούπολη των ασεβών μου φόβων» την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 8 μ.μ στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

«Η Πόλη “αλλιώς”. Όπως την ένιωσα περπατώντας επίμονα στα σοκάκια της, στις καινούργιες λεωφόρους, στους μπαχτσέδες και στις όχθες του Κεράτιου και του Βοσπόρου. Ψελλίζοντας τα τούρκικα με λάθη, που με παρασέρνουν σε περιπέτειες, φανερώνοντας την ασέβεια της ευσεβούς φήμης της, την ανάγκη της σιωπής μες στο πολύχρωμο και πολύβουο παρόν της, τη νοσταλγία των αληθινών της φόβων που οργάνωσαν το μεγαλείο της.

Σε αυτή τη νέα έκδοση-εκδοχή περιλαμβάνεται το αρχικό κείμενο της «Κωνσταντινούπολης – Των ασεβών μου φόβων», αλλά και η συνέχειά του. Δηλαδή οι περιπλανήσεις και οι εμπειρίες μετά το 2008, σ’ αυτή την πόλη που με φορτίζει σταθερά με ανίατη νοσταλγία.»

Γιάννης Ξανθούλης

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή