Ο γιατρός Βάιος Πάλλας, υποψήφιος με τον Θοδωρή Χήρα Reviewed by Momizat on . Eυχάριστη έκπληξη για την παράταξη του Θ. Χήρα η προσχώρηση του γιατρού Βάιου Πάλλα στον συνδυασμό Πύλης Όραμα του Θεόδωρου Χήρα. Ο εμπειρότατος αυτοδιοικητικός Eυχάριστη έκπληξη για την παράταξη του Θ. Χήρα η προσχώρηση του γιατρού Βάιου Πάλλα στον συνδυασμό Πύλης Όραμα του Θεόδωρου Χήρα. Ο εμπειρότατος αυτοδιοικητικός Rating: 0

Ο γιατρός Βάιος Πάλλας, υποψήφιος με τον Θοδωρή Χήρα

Ο γιατρός Βάιος Πάλλας, υποψήφιος με τον Θοδωρή Χήρα

Eυχάριστη έκπληξη για την παράταξη του Θ. Χήρα η προσχώρηση του γιατρού Βάιου Πάλλα στον συνδυασμό Πύλης Όραμα του Θεόδωρου Χήρα.

Ο εμπειρότατος αυτοδιοικητικός αφού στάθμισε με σοβαρότητα την κρισιμότητα της εκλογικής μάχης δεν είχε την πολυτέλεια να απέχει από την ενεργό δράση. Έτσι ήταν μονόδρομος η συμμετοχή του στα δημοτικά δρώμενα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Γόμφων. Η πείρα του ανεκτίμητη, θα δώσει άλλη πνοή στον συνδυασμό Πύλης Όραμα. Εφόδια του η τιμιότητα, η εργατικότητα και η επιμονή, θα κάνει τους συνυποψηφίους του πιο ισχυρούς με τις νουθεσίες του. Δεν θα ήταν υπερβολή να τον χαρακτηρίσουμε Νέστορα της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή