Ο Γιοχάνες Χαν στις 24 Ιουλίου στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες  Χαν θα βρίσκεται την Πέμπτη 24 Ιουλίου στην Λάρισα προκειμένου στο πλαίσιο  περιοδει Ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες  Χαν θα βρίσκεται την Πέμπτη 24 Ιουλίου στην Λάρισα προκειμένου στο πλαίσιο  περιοδει Rating: 0

Ο Γιοχάνες Χαν στις 24 Ιουλίου στη Λάρισα

Ο Γιοχάνες Χαν στις 24 Ιουλίου στη Λάρισα

Ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες  Χαν θα βρίσκεται την Πέμπτη 24 Ιουλίου στην Λάρισα προκειμένου στο πλαίσιο  περιοδειών που πραγματοποιεί και στις 13 Περιφέρειες της χώρας. Στόχος, να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαθρωτικών πόρων, που αποτελούν και την κυριότερη πηγή δημοσίων επενδύσεων για την χώρα.

Ο κ. Χαν θα μιλήσει σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η οποία θα ξεκινήσει στις 10.30 πμ στο “Divani Palace” με θέμα:« οι προκλήσεις της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-20 ενώ θα αναφερθεί ειδικότερα στον αγροδιατροφικό τομέα ως επενδυτικής ευκαιρία για ανταγωνιστική και αειφόρο ανάπτυξη.

Της ομιλίας του ευρωπαίου επιτρόπου θα προηγηθεί χαιρετισμό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ενώ την εκδήλωση θα ανοίξει ο αναπληρωτής διευθυντής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδας κ. Αργύρης Πετρουλάκης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή