Ο Γιώργος Βράντζας στα πρωτοπαλίκαρα του Μητσοτάκη Reviewed by Momizat on . Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο "αίμα" της Νέας Δημοκρατίας. Η νέα ομάδα Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο "αίμα" της Νέας Δημοκρατίας. Η νέα ομάδα Rating: 0

Ο Γιώργος Βράντζας στα πρωτοπαλίκαρα του Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Βράντζας στα  πρωτοπαλίκαρα του  Μητσοτάκη

Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο “αίμα” της Νέας Δημοκρατίας.

Η νέα ομάδα κρούσης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελείται από τους Λευτέρη Μωυσιάδη, Γιώργο Βράντζα (σ.σ Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ), τον Κώστα Δέρβο υποψήφιο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τον Βασίλη Ξυπολητά, γραμματέα παραγωγικών φορέων, και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο από την Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Τη γαλάζια ομάδα ενίσχυσε με την παρουσία της και μία γυναίκα. Ο λόγος για τη Μαρία Συρεγγέλα, γραμματέα των γυναικών του κόμματος.

Όλοι τους προέρχονται από τα γαλάζια “φυτώρια” της ΟΝΝΕΔ, ενώ ορισμένοι από τους παραπάνω “ακούγονται” δυνατά το τελευταίο διάστημα και για τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια. Ειδικότερα, ο κ. Βράντζας για το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα, ο κ. Μωϋσιάδης για την Πιερία και ο κ. Ξυπολητάς για τη Β’ Αθηνών.

newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή