Ο Γιώργος Οικονόμου αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό προμηνύει μία συναρπαστική συνέχεια….. Reviewed by Momizat on . Η δήλωση του Γιώργου Οικονόμου έρχεται να ταράξει τα ” λιμνάζοντα ύδατα”στον χώρο της Κεντροαριστεράς . Με δήλωση του στην ΤrikkiPress ο Γιώργος Οικονόμου Η δήλωση του Γιώργου Οικονόμου έρχεται να ταράξει τα ” λιμνάζοντα ύδατα”στον χώρο της Κεντροαριστεράς . Με δήλωση του στην ΤrikkiPress ο Γιώργος Οικονόμου Rating: 0

Ο Γιώργος Οικονόμου αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό προμηνύει μία συναρπαστική συνέχεια…..

Ο Γιώργος Οικονόμου αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό προμηνύει μία συναρπαστική συνέχεια…..

Η δήλωση του Γιώργου Οικονόμου έρχεται να ταράξει τα ” λιμνάζοντα ύδατα”στον χώρο της Κεντροαριστεράς .

Με δήλωση του στην ΤrikkiPress ο Γιώργος Οικονόμου τονίζει με νόημα : ” δηλώνω παρών ως πολίτης και ως δημότης και στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ για τίποτα” .

Όπως αναφέρει ” η βεβαιότητα μου για επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ,σημαίνει και την εμπλοκή μου στα κοινά την οποία θεωρώ δεδομένη”.

Όπως δείχνουν τα λόγια του, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να “εμπλακεί”  στην κεντρική πολιτική σκηνή ή στον δήμο Τρικκαίων . 

Την αγάπη του και τη διάθεσή του να ασχοληθεί με την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε ή με την κεντρική πολιτική σκηνή δεν την έκρυψε ποτέ ο Γιώργος Οικονόμου . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή