"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στους διορισμούς μνημονιακών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αποφύγουν επιλογές σε κρίσιμα πόστα που συνδέονται με το μνημονιακό παρελθόν και την παρελθούσα συγκυβέρνηση έστειλε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.

Κληθείς να σχολιάσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» (σ.σ. που αναδημοσίευσε και η «Εκδοχή»), σχετικά με την πρόθεση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να τοποθετήσει στον ΕΟΠΥΥ τον Μιχάλη Χλέτσο, που συνέταξε τη μελέτη «στραγγαλισμού» των νοσοκομείων, ο κ. Μαντάς εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του και κάλεσε τον υπουργό Υγείας να κινηθεί με βάση την πρωθυπουργική εξαγγελία για το «ξήλωμα» του μνημονιακού μηχανισμού «που εμποδίζει και συστηματικά μπλοκάρει πολλές φορές την εφαρμογή της πολιτικής της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο του Σαββάτου», ο Χρήστος Μαντάς σημείωσε ότι δε θέλει να είναι βιαστικός, ωστόσο άπαντες «και σε όλα τα επίπεδα» οφείλουν να κάνουν «το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε σε θέσεις-κλειδιά να μη βρίσκονται πρόσωπα που εξυπηρετούν τη μνημονιακή λογική. Με αυτό το μέτρο κινούμαστε και θα κινηθούμε», κατέληξε ο γραμματέας της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος.

πηγή: efsyn.gr , του Δημήτρη Κουκλουμπέρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης