Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων δείχνει το δρόμο Reviewed by Momizat on . Aπό το που ιδρύθηκε 1896  μέχρι τις ημέρες μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων  έχει να επιδείξει σπουδαία προσφορά στην κοινωνία της πόλης  και τον Τρικαλινό Aπό το που ιδρύθηκε 1896  μέχρι τις ημέρες μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων  έχει να επιδείξει σπουδαία προσφορά στην κοινωνία της πόλης  και τον Τρικαλινό Rating: 0

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων δείχνει το δρόμο

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων δείχνει το δρόμο

Aπό το που ιδρύθηκε 1896  μέχρι τις ημέρες μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Τρικάλων  έχει να επιδείξει σπουδαία προσφορά στην κοινωνία της πόλης  και τον Τρικαλινό αθλητισμό σε διάφορα αθλήματα. Από τους ιστορικότερους συλλόγους  έχει “βγάλει” πολλούς σπουδαίους αθλητές του στίβου και κυριαρχεί στα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Οι αθλητές του  Γ.Σ. Τρικάλων συνεχίζουν την παράδοση και αποδεικνύουν  καθημερινά  ότι ο υπεραιωνόβιος  Σύλλογος έχεις ένδοξο παρελθόν  αλλά κυρίως έχει ελπιδοφόρο μέλλον.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα  της οργανωμένης και επιστημονικής δουλειάς  που γίνεται στο Γ.Σ. Τρικάλων.Ειδικότερα, στον τομέα του στίβου τα Τρίκαλα έχουν αναδείξει πολλούς λαμπρούς αθλητές και αθλήτριες, τόσο προπολεμικά όσο και μετά τον πόλεμο.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμναστικού συλλόγου τρικαλων

Αποτέλεσμα εικόνας για γυμναστικού συλλόγου τρικαλων

Αποτέλεσμα εικόνας για παπανικολαου χρηστος επι κοντω

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή