Ο Γ. Κυρίτσης για τον Αχελώο Reviewed by Momizat on .   Μία από τις πρώτες επίκαιρες ερωτήσεις που είχα καταθέσει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ήταν για το φράγμα της Μεσοχώρας και την επιτακτική αν   Μία από τις πρώτες επίκαιρες ερωτήσεις που είχα καταθέσει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ήταν για το φράγμα της Μεσοχώρας και την επιτακτική αν Rating: 0

Ο Γ. Κυρίτσης για τον Αχελώο

Ο Γ. Κυρίτσης για τον Αχελώο

 

Μία από τις πρώτες επίκαιρες ερωτήσεις που είχα καταθέσει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ήταν για το φράγμα της Μεσοχώρας και την επιτακτική ανάγκη συνέχισης και ολοκλήρωσης του έργου. Στην συζήτηση αυτής της επίκαιρης ερώτησής μου στην ολομέλεια της Βουλής (22 Οκτωβρίου 2012) είχα τονίσει στον τότε αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Καλαφάτη, ότι το φράγμα της Μεσοχώρας έπρεπε να γίνει η αρχή που θα σηματοδοτήσει ότι κάτι επιτέλους χτίζουμε σε αυτή τη χώρα και είχα χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο έργο ως ζωτικής σημασίας για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και για το μέλλον της χώρας μας.

Από το 1986 που ξεκίνησε το έργο για το φράγμα, φτάσαμε στο 2014 να ανακοινώνεται η συνέχισή του. «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ» λοιπόν. Ελπίζω να μην πρόκειται για μια προεκλογική εξαγγελία που θα μείνει μόνο στα λόγια και να παραδοθεί το έργο στον προδιαγεγραμμένο χρόνο που ανακοινώθηκε.

 

 

 


ια το

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή