Ο Γ. Οικονόμου αντιτίθεται στις κομματικές επιλογές, αλλά… Reviewed by Momizat on . Γ. Οικονόμου στο facebook: «Ποιός μπορεί να είναι υπερήφανος για την επιλογή στις θέσεις διοικητών νοσοκομείων ανθρώπων με βασικό προσόν την “πίστη” στα κόμματα Γ. Οικονόμου στο facebook: «Ποιός μπορεί να είναι υπερήφανος για την επιλογή στις θέσεις διοικητών νοσοκομείων ανθρώπων με βασικό προσόν την “πίστη” στα κόμματα Rating: 0

Ο Γ. Οικονόμου αντιτίθεται στις κομματικές επιλογές, αλλά…

Ο Γ. Οικονόμου αντιτίθεται στις κομματικές επιλογές, αλλά…

Γ. Οικονόμου στο facebook: «Ποιός μπορεί να είναι υπερήφανος για την επιλογή στις θέσεις διοικητών νοσοκομείων ανθρώπων με βασικό προσόν την “πίστη” στα κόμματα τους; Σίγουρα δεν πρέπει να είναι οι συμμετέχοντες στην κυβέρνηση κομματικοί σχηματισμοί, δυο τώρα, τρεις παλαιότερα».

Δυστυχώς, κ Οικονόμου, οι επιλογές προσώπων στην δημόσια διοίκηση και τους δημόσιους οργανισμούς περνάνε ακόμα μέσα από τους “κομματικούς σωλήνες”. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται στον πάτο, η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ανήκετε, κοιτάνε να βολέψουν τα δικά τους στελέχη. Η αναλογία της μοιρασιάς είναι 80% και 20%, ανάλογα με τα εκλογικά ποσοστά των δυο κομμάτων που συγκυβερνούν. Μην σας φανεί παράξενο ότι το ίδιο θα γίνει και με τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, ο λύκος τρίχα αλλάζει και όχι μυαλό…

 

Αφήστε το σχόλιο σας