Ο δήμαρχος θα ντύσει “Ξωτικά”, γιατρούς και νοσηλευτές…και το εργοστάσιο σοκολάτας θα το κάνει ΜΕΘ… Reviewed by Momizat on . Λόγω της έκρηξης της πανδημίας, υπέροχη εμφανίζεται η ιδέα να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες στο Μύλο των Ξωτικών. Μόνο έτσι, επιτέλους, μπορεί να απαντηθεί το μ Λόγω της έκρηξης της πανδημίας, υπέροχη εμφανίζεται η ιδέα να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες στο Μύλο των Ξωτικών. Μόνο έτσι, επιτέλους, μπορεί να απαντηθεί το μ Rating: 0

Ο δήμαρχος θα ντύσει “Ξωτικά”, γιατρούς και νοσηλευτές…και το εργοστάσιο σοκολάτας θα το κάνει ΜΕΘ…

Ο δήμαρχος θα ντύσει “Ξωτικά”, γιατρούς και νοσηλευτές…και το εργοστάσιο σοκολάτας θα το κάνει ΜΕΘ…

Λόγω της έκρηξης της πανδημίας, υπέροχη εμφανίζεται η ιδέα να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες στο Μύλο των Ξωτικών.

Μόνο έτσι, επιτέλους, μπορεί να απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα για τη λειτουργία ή όχι του Μύλου.

Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος της καρδιάς μας, οι μικροί ήρωες της φετινής χρονιάς ήταν οι υγειονομικοί που έλιωσαν μέσα στο νοσοκομείο, για να προστατέψουν εμάς.

Απλά πράγματα.

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες με λαμπιόνια, στολίδια, , γελάκια και χαρουμενιές.

Είναι πραγματικά απίθανο το πόσο φυσιολογικό θεωρείται το γεγονός ότι κάποιοι καθυστερημένοι δεν θέλουν να λειτουργήσει ο Μύλος των Ξωτικών.

Δεν θα ήταν υπερθέαμα αν το άρμα του Αη Βασίλη οδηγούσε η κ. Παγώνη και σε ρόλο ηνίοχου ο Οδυσσέας Ράπτης.

Φανταστείτε σε ρόλο μικρού τυμπανιστή τον Δημήτρη Παπαστεργίου να βαράει το ταμπούρλο .

H ιδέα να αναλάβει τον ρόλο του μικρού Χριστού ο πρόεδρος των γιατρών Βάϊος Τάσιος απορρίφθηκε γιατί θα άρχιζε τις χριστοπαναγίες.

Την ώρα που θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα εμφανιστούν χιλιάδες άγγελοι οι πέντε γιατροί Στέφανος Τσουρβάκας, Άγγελος Ζορμπάς, Στέφανος Μυλωνάς , Σπύρος Περίφανος και Γιώργος Τσίγκας θα αρχίσουν να τραγουδάνε και να χορεύουν το “πέντε Έλληνες στον Άδη”.

Λίγο πιο πέρα , τα αστέρια της Δεξιάς στο Δ.Σ. του νοσοκομείου Γιαννακός και Παναγιώτου θα τραγουδήσουν το “ο χάρος βγήκε παγανιά”.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα μπορούν να συμμετάσχουν ως οι Τρεις Μάγοι με τα δώρα ο Βασίλης Γιαγιάκος , Βαγγέλης Αγγελάκης και Χρήστος Μπλουγούρας που είναι υπέρ της λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών.

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα θα τονωθεί ακόμα περισσότερο από τους χιλιάδες άνεργους Τρικαλινούς που θα κοιτάνε με θλιμμένα μάτια.

Στο ίδιο κλίμα και οι γλύφτες θα λένε στον επί σειρά ετών υπεύθυνο του Μύλου Γιάννη Κωτούλα πως είναι φτυστός ο Τζορτζ Κλούνεϊ και στην Βασιλένα Μητσιάδη πως είναι ίδια η Μόνικα Μπελούτσι.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ψωνίζουν με click away μόνο έξω από τα μαγαζιά αλλά η έκπληξη θα είναι το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο στην κορυφή δεν θα έχει αστέρι αλλά τον πρόεδρο του νοσοκομείου Κώστα Γρηγορίου.

Και εννοείται πως οι υγειονομικοί που είναι εξαντλημένοι στην κυριολεξία θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση του δημάρχου και μετά όλοι εμείς θα τους χειροκροτήσουμε για μια ακόμη φορά από τα μπαλκόνια.

Αυτά λοιπόν για τα Τρίκαλα που προσποιούνται πως είναι “έξυπνη πόλη” και εμείς που προσποιούμαστε πως είμαστε πολίτες.

Ο κίνδυνος, από εδώ και πέρα, βρίσκεται στο γεγονός πως ο κόσμος λειτουργεί διανύοντας τον κύκλο από τον πανικό στην αδιαφορία.

Και ο δρόμος της αδιαφορίας όλοι μας ξέρουμε που οδηγεί.

Ή μήπως όχι;

Σχόλια (6)

 • ΣΧΟΛΙΟ

  Χωρίς το ΜΥΛΟ, στους “χιλιάδες άνεργους Τρικαλινούς που θα κοιτάνε με θλιμμένα μάτια”, θα προστεθούν και επιπλέον άνεργοι…

  Απάντηση
 • Λαχειοφορος

  Ο Δήμαρχος στη είσοδο να κάνει λαχειοφορο και οι νικητές θα εξασφαλίζουν δίκλινο με έξτρα υπηρεσίες στις κλινικές covid..η ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής είναι παροιμιώδης…

  Απάντηση
 • ΕΛΕΟΣ...

  Ζούμε την χειροτερη πανδαιμια των τελευταίων 100 ετών,το Νοσοκομείο δεν έχει που να νοσηλευσει τους ασθενείς,κάθε μέρα έχουμε θανάτους ,το ελλειπεστατο υγεινομικο προσωπικό που είναι στην πρώτη γραμμή έχει κλαταρει..και καθόμαστε και συζητάμε αν θα γίνει το πανηγυρακι…δεν πάμε καθόλου καλά…σοβαρευτείτε…ΕΛΕΟΣ!!!!

  Απάντηση
 • Κουιζ

  Μια και έχετε δώσει ρόλους σε πολλούς…..Κουίζ:ποιος ευτραφής γιατρός από ΚΥ είναι ο καταλληλότερος για Αη Βασίλης?ο νικητής κερδίζει διπλή δόση εμβολίου …

  Απάντηση
 • Τα παιδία παίζει..

  Έχουν να κλάψουν μανουλες…καλά το πάτε..κρατήστε την “χρυσοσκονη” του “μύλου των ξωτικων”για του χρόνου…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή