"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Ο Δήμαρχος Σπύρος Αγναντής για τις καταστροφές στον Δήμο Φαρκαδώνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, μετά από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν και  την περιοχή μας, ενημέρωσε τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων , πως προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, για την άμεση εκτίμηση των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες και τις υπόλοιπες υποδομές και την επίσης άμεση αποζημίωση των παραγωγών που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Ήδη, οι αρμόδιοι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, έχουν κάνει αναγγελία ζημιάς και οι ζημιωθέντες παραγωγοί , μπορούν να απευθύνονται για την υποβολή δηλώσεων στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ.

Να σημειωθεί ακόμη πως μετά την υποχώρηση της στάθμης των υδάτων , όπου εκεί θα φανεί το πραγματικό μέγεθος των καταστροφών, ο Δήμος Φαρκαδόνας, θα προχωρήσει στις επιμέρους παρεμβάσεις οι οποίες αφορούν την αποκατάσταση των ζημιών και στο οδικό δίκτυο των αγροτικών περιοχών που επλήγησαν.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τον ΕΛΓΑ και την περιφερειακή ενότητα για ότι χρειαστεί.

Να επισημάνουμε τέλος, πως λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, δεν κατέστη δυνατό, να πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση από πλευράς Δήμου, στους προέδρων των κοινοτήτων , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης