Ο Δήμος Αριστοτέλη διώχνει την “Ελληνικός Χρυσός” Reviewed by Momizat on . Την αντίθεση του στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές και οπουδήποτε αλλού εκφράζει με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστ Την αντίθεση του στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές και οπουδήποτε αλλού εκφράζει με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστ Rating: 0

Ο Δήμος Αριστοτέλη διώχνει την “Ελληνικός Χρυσός”

Ο Δήμος Αριστοτέλη διώχνει την “Ελληνικός Χρυσός”

Την αντίθεση του στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές και οπουδήποτε αλλού εκφράζει με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.
Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Ζουμπάς, το σώμα εξέφρασε την άποψη ότι η επέκταση θα βλάψει τα νερά, τα δάση, τον αέρα, το περιβάλλον και τελικά τον άνθρωπο και την οικονομική δραστηριότητα.
Τόνισε, δε, ότι με την ίδια απόφαση του, το δημοτικό συμβούλιο ακυρώνει προηγούμενες αποφάσεις, με βάση τις οποίες ο δήμος είχε οικονομικές συναλλαγές με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός».
Στο δημοτικό συμβούλιο έδωσαν το «παρών» μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.
Ο κ. Ζουμπάς διάβασε επιστολή του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χρήστου Πάχτα, στην οποία επικαλέστηκε κίνδυνο για την προσωπική του ασφάλεια για να εξηγήσει γιατί δεν παρέστη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή