Ο δήμος θα λειτουργήσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό Reviewed by Momizat on . Από τη στιγμή που δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να μισθώσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό η δημοτική αρχή προτίθεται να τα λει Από τη στιγμή που δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να μισθώσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό η δημοτική αρχή προτίθεται να τα λει Rating: 0

Ο δήμος θα λειτουργήσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό

Ο δήμος θα λειτουργήσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό

Από τη στιγμή που δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να μισθώσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό η δημοτική αρχή προτίθεται να τα λειτουργήσει η ίδια. Τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει αρκετός κόσμος, που επισκέπτεται τόσο το ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου όσο και το πάρκο του Αη Γιώργη. Η e-trikala Α.Ε είναι αυτή που θα αναλάβει τη λειτουργία τους, με δικό της προσωπικό, με τις σχετικές εισηγήσεις να είναι έτοιμες και θα κατατεθούν προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμος θα λειτουργήσει τα αναψυκτήρια σε Φρούριο και Ριζαριό
Το σχέδιο για το πάρκο του Αη Γιώργη προβλέπει την εκμετάλλευση του ξύλινου σπιτιού που υπάρχει στο κέντρο πράσινου πνεύμονα της πόλης, το οποίο και θα εξυπηρετεί τους αθλούμενους. Για το Φρούριο όπου δεν κατέστη εφικτό, μετά από άγονες δημοπρασίες, να βρεθεί ενδιαφερόμενος για την καφετέρια, θα λειτουργήσει ένα αναψυκτήριο στον εξωτερικό χώρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή