Ο Δήμος λυπάται … Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την πλήρη απογοήτευσή του για το δελτίο Τύπου που έστειλε σε ΜΜΕ των Τρικάλων το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελο Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την πλήρη απογοήτευσή του για το δελτίο Τύπου που έστειλε σε ΜΜΕ των Τρικάλων το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελο Rating: 0

Ο Δήμος λυπάται …

Ο Δήμος λυπάται …

Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την πλήρη απογοήτευσή του για το δελτίο Τύπου που έστειλε σε ΜΜΕ των Τρικάλων το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS».
Η τρικαλινή κοινωνία διάβαζε το κείμενο για τους δύο υπαλλήλους, σαν να επρόκειτο για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου…

Διάβαζε για περιστατικά που ερευνάται, αν και πώς συνέβησαν, που καταγγέλλονται ως ψευδή, αλλά, εν τούτοις… παρουσιάζονται ως αληθινά!
Το κείμενο περιείχε αυθαίρετη εξαγωγή συμπερασμάτων, απαιτούσε (!) πράξεις, και ήταν γεμάτο με απίστευτα βαριές εκφράσεις.
Λυπούμαστε για όλα αυτά.
Λυπούμαστε για το ύφος, για τις εκφράσεις, για τις διαπομπεύσεις που διαβάσαμε.
Λυπούμαστε, έναντι των τρικαλινών, που γνωρίζουν ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεργάζεται πλήρως με τις φιλοζωικές οργανώσεις. Που διαπιστώνουν καθημερινώς ότι δίνει πάμπολλες λύσεις για τα αδέσποτα ζώα – υπερβάλλοντας πολλές φορές εαυτόν. Κι όμως, ο Δήμος των τόσων παρεμβάσεων, βρέθηκε κατηγορούμενος!  
Η κοινωνία των Τρικάλων διαθέτει πνεύμα συνεργασίας για όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν. Βρισκόμαστε στο στάδιο της συμπόρευσης και της δημιουργίας και όχι στο στάδιο των φαντασιακών καταγγελιών.
Αυτές τις αρχές και αξίες, τις υπερασπιζόμαστε όλοι στα Τρίκαλα και στα χωριά του Δήμου μας.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχόλια (1)

  • Μαρια Κουτσια

    Έναν αγώνα σκληρό και άνισο ,κάνει το φιλοζωικό σωματείο “Αρτεμις” στα Τρίκαλα.Με ελάχιστους πόρους ,που καλύπτουν τα τρόφιμα και τις ιατρικές φροντίδες των αδέσποτων ζώων,με εθελοντές νεαρά άτομα ,χωρίς καμία οικονομική στήριξη ,που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ σε 24ωρη βάση τις φροντίδες τους στα αδέσποτα ζώα,όχι για να αναβαθμίσουν την..αυτοεκτίμησή τους,όπως πρότεινε κάποιος παχυλά αμειβόμενος πολιτικός,μα για να στηρίξουν εξαθλιωμένα πλάσματα που προσπαθούν να επιβιώσουν σε συνθήκες εγκατάλειψης ,σε μια κοινωνία που καταρρέοντας γίνεται όλο και πιο επιθετική απέναντι στα απροστάτευτα ζώα . Ανταμοιβή για αυτή την προσπάθεια η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη του Δήμου ? Όχι βέβαια !! Σπίλωση και απόδοση κατηγοριών ,ενώ δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες ,ανησυχούν μήπως στερηθούν τις αμοιβές τους εξ αιτίας της διάσωσης των αδέσποτων..προσποιούμενοι πως αγνοούν ότι τα χρήματα για τα αδέσποτα δεν μπορούν να γίνουν αμοιβές μελετών…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή