«Ο Δήμος Πύλης ……… έχει Δήμαρχο. Τον Κώστα Κουφογάζο!» Reviewed by Momizat on . Εντυπωσιακή συγκέντρωση ετεροδημοτών του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο κ. Κώστα Κουφογάζου. Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ετεροδημ Εντυπωσιακή συγκέντρωση ετεροδημοτών του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο κ. Κώστα Κουφογάζου. Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ετεροδημ Rating: 0

«Ο Δήμος Πύλης ……… έχει Δήμαρχο. Τον Κώστα Κουφογάζο!»

«Ο Δήμος Πύλης ……… έχει Δήμαρχο. Τον Κώστα Κουφογάζο!»

Εντυπωσιακή συγκέντρωση ετεροδημοτών του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου για το Δήμο κ. Κώστα Κουφογάζου. Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ετεροδημοτών που έγιναν ποτέ στην Αθήνα, μίλησε την Παρασκευή 9 Μαΐου ο Κώστας Κουφογάζος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κατέθεσε ενώπιον των συνδημοτών του που ζουν, δημιουργούν και εργάζονται στην πρωτεύουσα τα πεπραγμένα του Δήμου Πύλης.

Όταν η ομιλία ενός αυτοδιοικητικού που εκφωνείται ενώπιον πυκνού ακροατηρίου γίνεται από καρδιάς, τότε κανένας γραπτός λόγος, όσο διανθισμένος κι αν είναι, δεν μπορεί να περιγράψει το δέος και τη συγκίνηση που αισθάνθηκαν όλοι στην άκρως επιτυχημένη ομιλία του Δημάρχου Πύλης και εκ νέου υποψηφίου κ. Κώστα Κουφογάζου στους ετεροδημότες της Αθήνας. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, επιβεβαιώνοντας την ακλόνητη πεποίθηση ότι ο Δήμος Πύλης θα παραμείνει και την επόμενη πενταετία στα υπεύθυνα χέρια του Κώστα Κουφογάζου και των συνεργατών του.
Στη διαμόρφωση του ενθουσιώδους κλίματος συνέβαλλε και ο χαιρετισμός του έγκριτου νομικού, με καταγωγή από την Πύλη, κ. Φώτη Κ. Κουβέλη , ο οποίος εξήρε τον χαρακτήρα, το ήθος και την ικανότητα του Κώστα Κουφογάζου να ασκεί σοβαρή και υπεύθυνη διοίκηση προς όφελος των συνδημοτών του και μόνο.
Κατά την ομιλία του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκίνημα Δημιουργίας», αφού ευχαρίστησε τους πολυάριθμους ετεροδημότες για την μαζική τους προσέλευση στην αίθουσα του «Union», αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, η οποία όπως τόνισε αφορά την απρόσκοπτη πορεία στο μέλλον της διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης».
Τέλος, ευχαρίστησε τους ετεροδημότες, οι οποίοι κατά τον ίδιο έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης του συνδυασμού του «Ξεκίνημα Δημιουργίας» καλώντας τους να δώσουν μία ακόμη μάχη, αυτή τη φορά στις κάλπες την προσεχή Κυριακή.
Ακολούθησε δεξίωση, όπου δόθηκε η ευκαιρία στον Δήμαρχο να μιλήσει με τον κάθε ένα δημότη ξεχωριστά.

kouf_eterodimotes1 kouf_eterodimotes2 kouf_eterodimotes7 kouf_eterodimotes kouf_eterodimotes4

 

Αφήστε το σχόλιο σας