Ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για συγκέντρωση ειδών στους πληγέντες Reviewed by Momizat on .   Με ομόφωνη απόφασή του και με πλήρη συμπαράταξη, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων και οι τρικαλινοί πολίτες στέκονται για μια ακόμη φορά δίπλα σε συνανθρώ   Με ομόφωνη απόφασή του και με πλήρη συμπαράταξη, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων και οι τρικαλινοί πολίτες στέκονται για μια ακόμη φορά δίπλα σε συνανθρώ Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για συγκέντρωση ειδών στους πληγέντες

Ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για συγκέντρωση ειδών στους πληγέντες

 

Με ομόφωνη απόφασή του και με πλήρη συμπαράταξη, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων και οι τρικαλινοί πολίτες στέκονται για μια ακόμη φορά δίπλα σε συνανθρώπους που πλήττονται.

Η εθνική τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στην ανατολική Αττική ενεργοποίησε και πάλι την τρικαλινή κοινωνία, τους πολίτες, τους επιχειρηματίες.

Tηρώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων νεκρών, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων ΟΛΩΝ των παρατάξεων, και σε αυτή την περίπτωση (όπως συνέβη με τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν την κρίση, αλλά και με τους πρόσφυγες) ομόφωνα αποφάσισαν:

  1. Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο κτήριο των Εθελοντών Τρικάλων .

Τα είδη που συγκεντρώνονται, είναι:
Τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, αλάτι κ.α.)
Είδη προσωπικής υγιεινής (Οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, στοματικό διάλυμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σφουγγάρια, σαπούνια, πετσέτες προσώπου – σώματος, ξυραφάκια, αφρό ξυρίσματος, χτένες, χαρτιά υγείας, αποσμητικό roll on, ωτοκαθαριστικά).
Νερό, στις υπάρχουσες διαφορετικές συσκευασίες

Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Στρατηγού Σαράφη 44, θα λειτουργεί για το επόμενο τριήμερο (25 έως 27 Ιουλίου 2018, από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ). Τηλέφωνο  επικοινωνίας 2431073169.

  1. Είδη ρουχισμού, εάν χρειαστούν, υπάρχουν ήδη ταξινομημένα ανά φύλο και ηλικία στη μονάδα που λειτουργεί από τους Εθελοντές Τρικάλων, στην περιοχή του Αγίου Οικουμενίου
  2. Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται σε επαφή με τους αρμόδιους, για το ενδεχόμενο να χρειαστούν πρόσθετα είδη προς συγκέντρωση για τους πυρόπληκτους
  3. Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τους Εθελοντές Τρικάλων θα υποδέχεται, στον ίδιο χώρο, και είδη που τυχόν συλλέξουν άλλοι φορείς, προκειμένου όλα μαζί να κατευθυνθούν σε όσους τα χρειάζονται.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ως μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) θα βρίσκεται το πρωί της Τετάρτης 25 Ιουλίου 2018 στη Ραφήνα. Εκεί θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΚΕΔΕ και ο Δήμαρχος Τρικκαίων θα έχει μια άμεση εικόνα και πληροφόρηση.

Και αυτή τη φορά, η τρικαλινή κοινωνία στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και συνδράμει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν άμεσα τις συνέπειες της τραγωδίας.
Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί τους συνδημότες, συμπολίτες και τους επιχειρηματίες, που από την πρώτη στιγμή επέδειξαν το μέγιστο ενδιαφέρον τους για την παροχή βοήθειας πραγματικής και ουσιαστικής στους πληγέντες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή