"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Ο Δήμος Τρικκαίων αποδίδει το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης στον Ηλία Μόσιαλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 θα αποδοθεί στον τρικαλινό Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, το Χρυσό Μετάλλιο των Τρικάλων. Πρόκειται για υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων που ελήφθη τον Ιανουάριο του 2021, σε αναγνώριση της προσφοράς του στην Ιατρική, στις αναλύσεις και παρεμβάσεις την περίοδο της πανδημίας, στη συνολικότερη συνεισφορά του στην πολιτική για την Υγεία.
Η τελετή θα ξεκινήσει στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  • Iατρική δεν είναι μόνο με ακουστικό.
   Τόσοι εργαστηριακοί γιατροί υπάρχουν και άλλοι δημόσιας υγείας, εργασίας κτλ

   • Έτσι εξηγούνται όλα. Ο Σακκάς δεν έχει ακουστικά. Πάντως τότε όλοι οί γιατροί με ή χωρίς ακουστικά μπήκαν στην μάχη γιά το covid. Υπήρξε επίσημα ή ανεπίσημα κατάργηση ειδικοτήτων. Μόνο κάτι Μπουρλάδες ήταν γιά τα στατιστικά.

    • Oι αντιεμβολιαστές δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το ΔΣ του Δήμου αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2021, να τον τιμήσει σε αναγνώριση της προσφοράς του στην Ιατρική, στις αναλύσεις και παρεμβάσεις την περίοδο της πανδημίας, στη συνολικότερη συνεισφορά του στην πολιτική για την Υγεία.
     Τα εμβόλια έσωσαν περισσότερους ανθρώπους από τους γιατρούς με ακουστικά.

     • Κάνεις λάθος. Οι μάσκες έσωσαν περισσότερους ανθρώπους απ ότι τα εμβόλια. Και συνεχίζουν να σώζουν ακόμη. Το έχει πει και ο δικός σου σε δυό πρόσφατες μεταναλύσεις, ψάξτο και θα δεις.

  • Τα βραβεία δεν είναι για τούς γιατρούς.Αυτοί βολεύονται με Πρωτοψάλτη στην καρότσα. Αν δεν είσαι στο συστηματάκι Πολίτις δεν έχει τέτοια.

 1. Ρε βγείτε έξω να κόψετε κανένα χορτάρι που εχουν φτάσει δύο μέτρα,πάρτε κανένα άνθρωπο να εργαστεί κ αφήστε τα βραβεία κ τα παπατζηλικια στην άκρη!Δεν ξέρετε τη να την κάνετε τόση εξυπνάδα εκεί στο Δήμο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης