Ο Δήμος Τρικκαίων βράβευσε τέσσερις νέους που έσωσαν μια 90χρονη Reviewed by Momizat on . Ηταν 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016. Η Σαλαμπριά (ο Πηνειός στην ντοπιολαλιά χωριών του Δήμου Τρικκαίων) έχει φουσκώσει απειλητικά. Η βοή Ηταν 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016. Η Σαλαμπριά (ο Πηνειός στην ντοπιολαλιά χωριών του Δήμου Τρικκαίων) έχει φουσκώσει απειλητικά. Η βοή Rating: 0

Ο Δήμος Τρικκαίων βράβευσε τέσσερις νέους που έσωσαν μια 90χρονη

Ο Δήμος Τρικκαίων βράβευσε τέσσερις νέους που έσωσαν μια 90χρονη

Ηταν 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2016. Η Σαλαμπριά (ο Πηνειός στην ντοπιολαλιά χωριών του Δήμου Τρικκαίων) έχει φουσκώσει απειλητικά. Η βοή του νερού δεν αφήνει τον ήχο της καμπάνας να ακουστεί. Η 90χρονη από τη Φωτάδα δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Ούτε καν ακούει την καμπάνα που προειδοποιεί. Το νερό απειλητικά μπαίνει στα σπίτια και φτάνει μέχρι και το ένα μέτρο σε κάποιες περιπτώσεις.
Τέσσερα νέα παιδιά, ακούγοντας τις φωνές συγγενούς της 90χρονης, ευρισκόμενα κοντά στο σπίτι της, αποφασίζουν να πράξουν ό,τι πρέπει. Μπαίνουν μέσα, τη σηκώνουν στα χέρια και τη μεταφέρουν σε διπλανό σπίτι, περισσότερο ασφαλές. Και φεύγουν να δουν τι άλλο συμβαίνει στο χωριό τους.
Εξι μέρες μετά, την  Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, τους απονέμει έπαινο για την πράξη τους αυτή, τονίζοντας, ότι «νικητές στη ζωή είναι όσοι κάνουν πράξεις σημαντικές». Και σημειώνει τη σημασία της πράξης τους, ως παράδειγμα για όλους.
Οι τέσσερις νέοι από τη Φωτάδα της ΔΕ Καλλιδένδρου του Δήμου Τρικκαίων, είναι οι:
Νίκος Γεωργίου Ζησόπουλος (Απουσίαζε λόγω σπουδών)
Γιάννης Γεωργίου Χαρίσης
Δημήτρης Σωτηρίου Ζησόπουλος
Θεοφάνη Σωτηρίου Ζησόπουλο (αδελφός του προηγούμενου).
Παρίστατο ο πρόεδρος της ΤΚ Φωτάδας κ. Κυριάκος Στέργιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή